6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ OGORČEN: Previše je negativnih natpisa o Partizanu, molim navijače da pokažu inat! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.17 u 11:53

Trener Partizana Marko Nikolić održao je zanimljivu konferenciju za medije uoči utakmice 23. kola Superlige Srbije protiv Borca iz Čačka.

Marko Nikolić je, kao po običaju, u svom uvodu izložio nekoliko izraženih kvaliteta koja ima tri vezane pobede u Superligi Srbije.

– Utakmica protiv Rada je daleko iza nas i sada gledamo samo ka Borcu. Imaju izražen kvalitet ofanzivu, pre svih tu mislim na Tijaga, Živanovića, Mihajlovića i to što imaju tri pobede, to pokazuje da se igraju dva prvenstva u Srbiji. Kao što se zaboravlja da smo mi u seriji od 18 utakmica bez poraza i 16 pobeda.

Imamo administrativnih problema da sastavimo tim i to je dobra šansa za druge igrače u koje imam jako veliko poverenje. Naš cilj se ne menja ko god bude bio sa suprotne strane terena i u ma kakvom sastavu mi bili. Očekujem dobro otvaranje godine na našem terenu na kom smo trenirali i u dobrom je stanju. Očekujem agresivan, borben, motivisan Partizan, koji zna šta hoće – izjavio je Nikolić.

– Želimo do pobede, a na tom putu su nam potrebni navijači. Ovim putem ih molim da prepoznaju jako lošu medijsku sliku koja se stvorila oko Partizana. Gomila negativnih vesti koje prate naš klub i jedino merilo motivacije za dolazak na stadiom mora da bude igra i rezultati tima, a to je za sada 18 utakmica bez poraza. Potreban nam je inat zbog ovakve slike koja se stvorila – istakao je Nikolić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nikolić je obrazložio da još dvojica igrača su pod manjim povredama (Tavamba i Radin), ali i da se prečesto potencijaju suspenzije nekih igrača za naredne utakmice.

– Znate da ja ne pratim, ali moji igrači su svi na tabletima i telefonima. A i saradnici mi sve prenose, jer oni prate više nego ja. Nema dana da ne ide informacija koja bi trebalo da zaljulja našu priču i unese nemir, što ja mislim da se neće dogoditi – reči su Nikolića.

‘Večiti’ derbi, za sada, nije u prvom planu nikoga u Partizanu.

Nisam primetio da je iko od igrača spomenuo tu utakmicu, što je veoma dobro. Da je vi niste spomenuli, ne bih ni pričao o tome. Ona je nepostojeća ovog trenutka u mojoj glavi, jer se ona igra tek sledeće nedelje.

(Izvor: youtube / FK Partizan Beograd)

0
0

6 Komentara

  1. Mister Proper je ponovo krenuo u optuzbe svih i svakog,spremajuci se za alibi kad ih Zvezda demolira.Tek naredne nedelje mozemo ocekivati njegovu kuknjavu,pritisak na sudije,novinare i to bas zestoko.

    0
    0
    Odgovori
  2. „PREVISE je negativnih natpisa o Partizanu..“ i TO SVE ZAJEDNO u paketu sa budjenjem neonacizma, fasizma, rasizma, trovanja..protiv SD PARTIZAN !!! Pod hitna INTERNACIONALIZACIJA srpskog sporta, a i drustva u celini, ako ovaj nazadni cirkus ne prestane !!! Srbija nikada nije bila zemlja fasista, nacista, rasista, gasnih komora-trovanjem itd itd NAPROTIV, SRBIJA JE ZEMLJA PARTIZANa BORACA ZA SLOBODU SVOGA NARODA, koji bi sada neki da OBEZVREDE, UNISTE i UNAZADE PREKRAJANJEM SLAVNE PROSLOSTI I ISTORIJE SRBIJE, ALI, POBEDICEMO SLUGE ZLA I VRATITI SE NA MESTO KOJE NAM PRIPADA-POBEDNICKO, SLOBODNO I HRABRO NAPRED MOJ PARTIZANE ZA SPAS I OPSTANAK SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter