5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

JAVIO SE LEO: Brate moj, u ovome smo zajedno – tužno je što još uvek ima rasizma (FOTO)

Objavljeno: 19.02.17 u 18:17

Fudbalska vest dana nije pobeda Partizana nad Radom, već skandal nakon meča.
Pred kraj duela dveju ekipa na Banjici, grupa ‘Junajted Fors’ je počela da rasističkim porukama provocira Evertona Luiza, čiji je bes eskalirao nakon utakmice.

SKANDAL: Rasističke poruke za Evertona, obračun igrača i tužna slika srpskog fudbala (VIDEO)

Brazilac se uputio ka tribini odakle su dopirali životinjski krici i pokazao srednji prst navijačima Rada, u čiju su odbranu stali fudbaler tog kluba predvođeni kapitenom Marašem.

– Teško je kada se vidi da sa rasizmom još uvek nije završeno, tužno je kada određeni događaj boli više od pobede koju smo svi očekivali. Brate moj, zajedno smo i u dobru i u zlu. Bog je veliki i ne napušta svog sina. Hvala ti za odličan meč danas, napisao je na svom Instagramu Leonardo.

Situaciju je prokomentarisao i Leonardo, za kojeg je takođe bila veoma neprijatna situacija priređena od strane navijača sa Banjice.

leonardo

0
0

5 Komentara

  1. Ma da svi su protiv vas….Putin, cia, bia, drzava…..pa puknite od muke e tako mu i treba….samo se lozite kao sinoc a na kraju popusite kao i uvek….majmuna u kavez za bolje i nije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jeste da je ovaj Everton go.no od coveka kad je na terenu,ne bira sredstva da stigne do cilja,bije,uklizava,krlja ali to je odlika igraca koji nemaju tehniku i ne znaju mnogo fudbala i razumem da mora nekako da se dokazuje ali nema smisla da se ijedan igrac i sportista,bilo kog kluba vredja na rasnoj osnovi.I on je covek kao sto smo i mi bele koze i takve stvari bi trebalo najstroze kazniti.

    0
    0
    Odgovori
  3. to je sad ocigledno a i bilo je za ocekivanje … kad budete sagledali sve izreceno u proteklih 5 godina od ljudi u i oko zvezde … cela sportska Srbija je na jednom jedinom zadatku: ZAUSTAVITI SD PARTIZAN i NJEGOVE KLUBOVRE … NA PUTU BILO KAKAVOG USPEHA … da NE ugrozi drzavni projekat … NIS, BANJICA, … koja slucajnost … koja se odradjuje i radi u ovih 5 godina … ko to program napravi i isti podrzava … medijski tako obradjuje da je najveci krivac partizan , njegovi treneri i sportisti … ko to finasijera … ZNA SE … TO VISE I NE KRIJU … jedino je u svemu tome je sigurni gubitnik partizan i srpski sport u svim granama-diciplinama … BAS USPEVAJU … u svim velikim dogadjajima i u bitno vreme … za nastupajuce utakmice i konacno resenje … za srpski sport i partizan su vezani dogadjaji od: djenove-italije …, konzrve u zelezniku …, kragujevc – kup …, fudbala u novom pazaru …, beogradskog susreta sa albanijom … , pionira i kradje pehara …, toga toliko ima …. sta uradise treneru vujosevicu, nikolicu … igracima na terenu i van njega …od sudjenja i izricanja disciplinskih mera … mnogo je slucajnosti … i veliki broj slucajeva …da bi sve slucajno i NEnamerno izgledalo … ovo je Srbija i nista slucajno nije … bar se jednom prema zrtvi ponesimo kako treba … sve drugo je SRAMOTA i BRUKA …

    0
    0
    Odgovori
  4. али то је код нас нормално. ИпакНије требао средњака да им покаже 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter