5
Fudbal

ODBOR ZA HITNA PITANJA: Selektori Milan Obradović i Perica Ognjenović

Objavljeno: 18.02.17 u 16:02

Milan Obradović i Perica Ognjenović selektori omladinske i kadetske reprezentacije.

Odlukom Odbora za hitna pitanja FSS postavljeni su novi selektori omladinske (generacija 1998.) i kadetske reprezentacije Srbije (generacija 2000.). Poverenje su dobili bivši reprezentativci Milan Obradović i Perica Ognjenović. Nekada istaknuti igrač Obilića, Lokomotive iz Moskve, Borusije iz Menhengledbaha, Metalista iz Harkova, Partizana…a zatim trener sa poslednjim angažmanom u slovenačkom prvoligašu Kopru, Milan Obradović preuzeće brigu o omladinskoj selekciji pred kojom je izazov u elit rundi kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Gruziji (2-15.jul 2017.). Rivali Srbije biće domaćin turnira Nemačka, odnosno Slovačka i Kipar.

I novog selektora kadetske selekcije, nekada učesnika SP u Francuskoj, igrača Crvene zvezde, madridskog Reala, kijevskog Dinama, Kajzerslauterna… Pericu Ognjenovića očekuje završna runda kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj (3-19. maj). Rivali generaciji za koju nastupaju talentovani Stuparević, Đerlek, Vidosavljević, Bosić i drugovi, biće domaćin turnira Škotska, a rivali su još Švajcarska i Crna Gora. Elit runda kvalifikacija za kadete igra se od 17.do 22. marta 2017. godine.

Odbor za hitna pitanja FSS doneo je odluku o domaćinstvu finala Kupa Srbije u futsalu koje će biti održano 10. maja u niškoj dvorani Čair. Takođe, najuže operativno telo FSS dobilo je novog člana, sada već bivšeg potpredsednika FSS, Branka Stojakovića.

0
0

5 Komentara

  1. Dakle …ovako…perica nema visinu da bude trener….drugo nema dva odgledana treninga…trece..dobar drug sa postenim bunjevcevicem…pomocnici…micic????? I skoric?????? Pa jos dzaja i negic i to je to …..sraaaaaaaammmmmm vas bilooooooooo

    0
    0
    Odgovori
    • Nema visinu da bude trener?Posle idota Gdk i penzionera,ovo je najgluplji komentar od kad postoji ovaj portal.Mogao si da navedeš puno toga što Perici ne ide u prilog,ali ove budalaštine sa visinom i da nema odgledana dva treninga a čovek igrao u jednom Realu…idiotizam na kub.Koliko vidim Obradovića ne pominješ,verovano se visinom uklapa a odgledao je po tebi i tri treninga,dok je igrao za neki tamo Obilić i partizan,koji Realu i Zvezdi nisu ni do kolena.

      0
      0
      Odgovori
  2. Alo,odboru,gde su se to ova dvojica pokazala,da bi dobili mesto selektora?Koga su trenirali u svojoj trenerskoj karijeri i koje su uspehe postigli kao treneri?

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Perica.??!! .!. XXAAXXAA .!. Koji bre Perica, mozda onaj Perica sto ga mama zbog gluposti i ‘neznanja’, kao i uciteljica, stalno tuku po usimaaa .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Onaj koji je svojevremeno franjevce iz Humske 1 pravio na male majmune,driblao ih kako je hteo i davao im golove kad je hteo.Samo si ti jos mali ne secas se toga a u Lazi ti ne daju takve informacije.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter