2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVAKO NEŠTO JOŠ NIJE VIĐENO: Pazarci se dosetili neverovatne ideje za izbegavanje kazne!

Objavljeno: 17.02.17 u 11:25

Suspenzija Novom Pazaru proglašena nevažećom jer navodno ne razumeju srpski jezik.

U srpskom fudbalu smo svašta videli ali taman kada pomislimo da nas više ništa ne može iznenaditi dogodi se ovako nešto.

Naime fudbalski klub sa Jošanice trebalo je da novu sezonu započne bez novopridošlih pojačanja, zbog neizmirenih obaveza prema bivšim igračima. Ipak u Novom Pazaru su se pronašli rupu u zkonu i okrenuli je u svoju korist.

Naime oni su u ovu suspenziju stavili van snage, opravdaši se tako da nisu razumeli s obzirom da je izrečena na srpskom a ne bošnjačkom jeziku i tako se barem privremeno izvukli.

Naravno oni su ovde samo iskoristili svoje ustavno pravo, koje imaju sve manjine u Srbiji pa će FSS u ovom slučaju morati da angažuje prevodioca za bošnjački jezik.

Sličnim trikom su se poslužili i u Borcu iz Čačka. Za razliku od Pazaraa oni se nisu pretvarali da ne znaju srpski, ali su zato našli novo rešenje i opravdali se time da jedno od dva rešenja o suspenziji nisu dobili. Tako će Savez morati da ponovi kompletan žalbeni postupak.

0
0

2 Komentara

  1. ..tako ce i ovi iz FKcz da se „operu“ da nisu dobili na maternjem-romskom tj. turskom ili na tvorzicevom i grofovom crnogorskom .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter