2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEFINITIVAN KRAJ: Dva odlaska iz Partizana, jedan će podeliti mišljenja Grobara! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.17 u 15:13

Priča oko napadača Partizana definitivno je završena i Valeri Božinov više neće nositi dres Partizana.

Bugarski napadač Partizana Valeri Božinov danas je imao sastanak sa predstavnicima sportskog sektora crno-belih, na kome je odlučeno da se sporazumno raskine ugovor između igrača i kluba.

Božinov je dugo bio ‘na listi čekanja’, pošto nije prošao pripreme na Kipru, ali je bilo najava da bi mogao da se vrati u takmičarski pogon po početku proležnog dela Superlige Srbije.

Bugarin je odlučio da oprosti Partizanu sva dugovanja (imao je platu od oko 240.000 evra godišnje), a ovime je postao slobodan agent i tražiće novu sredinu, iako je prelazni rok u velikom broju zemalja uveliko završen.

Valeri Božinov je u crno-belom dresu postigao 22 gola na odigranih 51 mečeva.

(Izvor: youtube / Ronac Pfc)

Takođe, kao što je HotSport najavio, potvrđeno je da je klub napustio i Miroslav Bogosavac, koji je dobio ‘papire’ kako bi već danas potpisao ugovor sa Čukaričkim.

0
0

2 Komentara

  1. Srecno obojici u daljoj karijeri, bili su, a i ostace vojnici Svetinje, Bogosavcu zelim povratak u Sveti crno-beli dres, a Bozi se zahvaljujem na ‘pokrivanju’ s’majicama .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter