3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KAKO JE HOTSPORT NAJAVIO: Lalatoviću stiže veliko pojačanje iz Partizana (FOTO)

Objavljeno: 16.02.17 u 22:10

Čukarički će potpisati ugovor sa levim bekom crno-belih.
Rasplet prema najavama HotSporta, fudbaler Partizana, Miroslav Bogosavac, će parafirati ugovor sa Brđanima.

PARTIZAN NA POTEZU: Dva igrača napuštaju Humsku?

Partizan i Čukarički su utanačili posao, a potvrda je dobijena od strane menadžera igrača – Zorana Stojadinovića.

FOTO: StarSport
FOTO: StarSport

– Bogosavac će potpisati ugovor na tri godine, a svakako da je ovo prava odluka, zbog činjenice da ga u najboljem timu želi trener Nenad Lalatović. Pregovori su trajali par dana i bitno je za karijeru igrača da bude na sceni, rekao je za HotSport Stojadinović.

Poslednjeg dana prelaznog roka Čukarički je dobio veliko pojačanje, a ovim potezom Stefan Živković pada u treći plan i sledi rastanak.

0
0

3 Komentara

  1. Bogosavac je najtalentovaniji igrač u Partizanu. Dečko jednostavno ,što je retkost kod nas,zna da igra fudbal.To što naši stručnjaci u njemu nisu videli nešto za sebe i jeste problem Partizana. Zbog samog igrača mi je drago da je otišao kod Lalatovića,koji ima nos da prepozna ko zna ,a ko ne zna i svakom „otpisanom“ igraču je unapredio kvalitet i karijaru učinio boljom.Kao partizanovac ,tužan sam i Bogosavcu želim sve najbolje i garantujem biće reprezentativac Srbije. Riđi,hvala ti što si voleo Partizan.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter