0
Evrokupovi

DOČEKASMO I TO: Englezi hvale Mažića i ućutkuju kritičara Vengera, najveći kompliment stigao od proslavljenog sudije!

Objavljeno: 16.02.17 u 17:00

Najbolji srpski arbitar u prošlosti je često bio meta kritika „ostrvskih“ klubova ali i medija, međutim nakon susreta u Minhenu čak ni oni nemaju nikakve primedbe, naprotiv.

Menadžer Arsenala, Arsen Venger, pokušao je da napravi sebi alibi nakon sinoćnjeg debala od Bajerna, međutim engleski mediji nisu progutali tu priču, već se stali u odrbranu Milorada Mažića.

Francuza na klupi „tobdžija“ najpre su ućutkali Rio Ferdinand i Mihael Balak koji su gostujući u studiju „Skaj sporta“ pohvalili Mažića i njegovog tima, za hrabro suđenje u jednom od derbija Lige šampiona.

Tu nije bio kraj hvalospevima na račun našeg sudijskog tima. Nekadašni proslavljeni engleski arbitat, Hauvard Veb, takođe se složio sa tim konstatacijama nekadašnjih fudbalera i istakao da je Mažić potpuno sazreo čak i da mu se poveri finele!

-Kontrolisao je utakmicu od početka do kraja. U važnim odlukama bio je tačan i sjajno postavljen, a timski rad je bio fenomenalan. Bez preterivanja kažem da je Mažić sa svojim timom ovu utakmicu sjajno odsudio. Gledao sam najboljeg Mažića do sada. Sazreo je da sudi finala”, rekao je Veb.

Ostrvski mediji ističu da je Mažić odlično postupio kada je dosudio penal za Arsenal, da je ispravno postupio prilikom igranja rukom Beljerina, ali i da je mogao da sankcioniše igranjem rukom igrača londonskog kluba Kirena Gibsa.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter