9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘NAJAVA NEVOLJA ZA PARTIZAN’: Biće velika sramota ako Rad bude igrao u domaćem ambijentu na Banjici! (VIDEO)

Objavljeno: 15.02.17 u 23:10

Voditelj i urednik ‘Partizanovog vesnika’ Željko Pantić na zanimljiv način pozvao je navijače crno-belih da podrže tim na otvaranju prolećnog dela Superlige.

Partizan u nedelju od 14 časova u prvoj utakmici prolećnog dela sezone igra protiv Rada.

U novoj emisiji ‘Partizanovog vesnika’ na ‘TV Partizan’, Željko Pantić je pričao o stvarima koje je uprava FK Partizan uradila u prethodnom prelaznom roku i na zanimljiv način pozvao navijače da pohrle na mali stadion na Banjici.

– Pre nego što naši momci krenu na utakmicu, želeo bih da pozovem sve navijače Partizana da dođu na stadion na Banjicu. To je mali stadion, sa malim brojem sedećih mesta i biće velika sramota ukoliko igrači Rada ne budu na gostujućem ambijentu. Posle ovakvih priprema i ostavljenog celog tima u prelaznom roku, biće sramota da Partizan igra na gostujućem terenu na Banjici. Biće to ozbiljna sramota i najava ozbiljnih nevolja za Partizan – rekao je Željko Pantić.

UPRAVA STOPIRALA TRANSFER: Partizan u poslednjem trenutku otao bez iskusnog golmana!

Zatim je sportski direktor crno-belih Ivica Iliev analizirao pripreme za crno-belima, najavio šta bi moglo da se desi do kraja prelaznog roka (17. februar), kao i šta bi navijači mogli da očekuju u nastavku sezone.

Gledaoci su mogli da vide i razgovore sa Nemanjom Mihajlovićem, Leandreom Tavambom i Dušanom Vlahovićem, koji se posle povrede priključio ekipi.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

9 Komentara

  1. kritizeri udruzite se .gubernijo krcunovska. nigde niste ostvareni verovatno nista I be radite ..iako radite svom sefu nesmete nista reci vec kao poltroni mu se slihtate. desert god.kukate po uoravama nijedna vam nevalja.a kad VA’s upitaju ajde Dante predlog ko bi mogli biti taj idealan nigde nikog. ,I uostalom kao na poslu ako to se firma be dopada menjaj firmu.direktora nemozes da menjas her nisi merodavan.

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde mali šabane,vrati se u prvi razred osnovne,nauči od učiteljic kako se piše,pa se javi za koju godinu.Možeš i na hrvatskom da pišeš,ako ti je lakše,pošto je to maternji jezik tvog malog kluba.

      0
      0
      Odgovori
  2. Najurite upravu ne igrate u evropi. Uprava partizana je kriva za to. Za zvezdu cemo videti dal ce igrati sanse su 50/50 da igra kvalifikacije tj da je ne kazne. Treba partizan da bude dobar ali i zvezda. U derbiju treba da prsti da se uziva u fudbalu..

    0
    0
    Odgovori
  3. Gde ste „otpisani“ ? Gde su vam Tihi i Prle ? TITO – PARTIJA – CRNO BELA ARMIJA!

    0
    0
    Odgovori
  4. Naravno da mi ne pada na pamet da pogledam te gluposti ove sekte ali ne mogu da ne prokomentarisem budalastine i nebuloze ovog kvazinovinara i iznad svega nakazne spodobe,iz koje kuljaju samo mrznja,zloba i lazi.Ovoliko podcenjivanje FK Rad i neko debilsko obrazlozenje je samo njemu svojstveno.Pa,vama ni na JNA nisu dolazili navijaci,bilo je utakmica sa 300-400 ljudi a sad kao sramota ako ne dodju na gostovanje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter