2
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA OSLABLJENA NA STARTU: Napadač preskače početak prolećnog dela Superlige

Objavljeno: 13.02.17 u 11:42

Nije u pitanju povreda već suspenzija zbog četiri žuta kartona.

Ekspedicija Crvene zvezde se danas pre podne vratila iz Larnake u Beograd, a šef struke Miodrag Božović je igracima dao dva slobodna dana i novo okupljanje sledi u sredu.

Od tada kreću završne pripreme šampiona za subotnju premijeru kod kuće (15.00) protiv Novog Pazara.

ZVEZDA OPTUŽENA ZA NAMEŠTANJE: Kako je kvota bila 1,96, pa je naglo pala? Baš čudno! (FOTO) (VIDEO)

Ipak, zbog četiri žuta kartona zarađena u Spartaku i automatskog odrađivanja meča pauze u kombinaciji nije Nemanja Milić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ostaje da se trener Božović odluči za takmičarsku ekipu, ali je jasno da će se većina mladih igrača vratiti u omladinski pogon, dok neki možda odu na pozajmice pošto prelazni rok traje do 17. februara.

0
0

2 Komentara

  1. Šteta,dečko je u odličnoj formi,vidi se želja kod njega,da se nametne a uz sve to je i klasa za Ruiza.Brz,jak,zna da odigra,utči i postigne gol.On oseća i zna šta znači Zvezdin dres,za razliku od Ruiza,Kange,Friponga,koji nemaju taj osećaj.

    0
    0
    Odgovori
    • Samo da dodan da smo na toj poziciji mogli da dovedemo i Sasu Jovanovica iz Lucanske Mladosti, jer decko kidakoliko je brz i koliko dobro igra, a Ruiza bismo onda mogli lagano da prodamo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter