2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NA POTEZU: Dva igrača napuštaju Humsku?

Objavljeno: 13.02.17 u 14:03

Dva fudbalera Partizana bi do petka mogla da promene sredinu, reč je o pozajmicama, to jest kajlenju.

Kako je HotSport i najavio pre nekoliko dana Miroslav Bogosavac je na meti Čukaričkog. Ranije su inteteresovanje pokazali Radnik i Spartak, a opcija da radi na Banovom brdu sa Nenadom Lalatovićem je možda prihvatljiva za igrača, ali se čeka odluka kluba na čelu sa šefom stručnog štaba Markom Nikolićem.

REKAPITULACIJA: Zvezda na pripremama dala više golova, Partizan primio manje (VIDEO)

Otvoren poziv da do leta igra standardno u Sinđeliću ima i Uroš Damjanović. Vezista je već imao epizodu na Dušanovcu, gde se kali Uroš Golubović, još jedan igrač crno-belih. Do petka ima vremena za odluku, a igrači Partizana prvi trening po povratku sa Kipra imaju sutra popodne u Zemunelu.

USPELA ‘GENERALKA’: Makazice i golčina Đurđevića za kraj priprema na Kipru (VIDEO)

0
0

2 Komentara

  1. Pozajmite i Bozinova Cuki ili Vojvodini ,samo neka mu preuzmu platu . Bolje je Damnjanovica pozajmiti Vozdovcu, ali pod uslovom samo da igra!

    0
    0
    Odgovori
  2. Pametnije je dati Damnjano!vica Cuki ,pa cak i Petrova. Bogosavca ne bih slao na pozajmicu jer je mnogo spremniji od ElMunira. Ne daj boze da se zmaj Nemanja Miletic povredi i eto belaja. A treba i za pokrivanje desne strane gde je Vule bez bekapa. Vidim da se razmislja da Bozinova prikljuce treningu ekipe. Ok, ali prvo ga „naterati“ da produzi ugovor za jednu godinu!!! Njegova proracunatost nije ni malo u korist Kluba,a to ne treba dozvoliti. Njegovo fino ponasanje je u najmanju ruku podlacko!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter