2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ODBIJENA PONUDA: Ništa od transfera, vezista ostaje u Partizanu

Objavljeno: 12.02.17 u 10:52

Nije uspeo novi pokušaj šampiona Kazahstana.

Srbi su na ceni u Kazahstanu, a drugi poziv da se preseli u Astanu imao je Alen Stevanovic (26).


Ipak, posle vaganja vezista, koji je igrao godinama u Italiji i branio boje Intera i Torina, presekao je da ostaje do leta u Partizanu, tako da će odraditi dve godine ugovora sa klubom iz Humske.

Prethodno je postojala opcija odlaska u Antaliju, ali su Turci davali 500.000 evra, a Partizan tražio 700.000, koliko su nudili čelnici šampiona Kazahstana, za koji nastupaju Nemanja Maksimović (od juna u Valensiji) i Đorđe Despotović.

Kako prelazni rok u Kazahstanu traje do 1. marta, čelnici Astane su se okrenuli novim rešenjima, a ni Stevanović nema ništa protiv da ostane u Partizanu, pogotovo zato što je deo najboljeg tima koji je za početak proleća skockao trener Marko Nikolić.

0
0

2 Komentara

  1. klub je veovatno obezbedio novac do juna pa in ovakve ponude odbija. ako se dogodi da Niko be ode do kraja prekaznog roka . onda svaka cast upravi koja je ispostovala. nikolica .I to bi bio slucaj za neverovati u blizoj istoriji da se dogodi da jedan Tim buds na okupu celu sezonu svaka cast. pohvale I nikolicu koji kako radio odavno Nisan primetio posve odgovorno profesionalno studiozno do detalja. svaka cast. me zelim da se osvrcem na leto koje CE. biti burno.otom potom.

    0
    0
    Odgovori
    • samo jedna ispravka, klub je pristao na ponudu astane, stevanovic se nije dogovorio, ili mu se nesvidja da ide u kazahstan …………. sta god nebitno ……………. isti slucaj bio sa bozinovim, klub se dogovorio sa klubom, ali bozinov nije

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter