0
Evropske lige

FOTO: CROP, Twitter

PREMIJER LIGA: Ruke došle glave Halu, Sančez prekinuo pad Arsenala (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.17 u 15:30

Arsenal je na Emiratima sa 2:0 (1:0) savladao Hal, a oba gola na utakmici postignuta su tako što je glavnu ulogu imala ruka, jednu sudija nije video, drugu jeste.

Posle dva vezana poraza Arsenal je najzad slavio. Hal su srušile ruke. Prvo Sančezova za 1:0, a potom i Klukasa za penal i novi gol Čilenaca, ali idemo redom…

‘Tobdžije’ su prve zapretile preko Sančeza, šutirao je Čileanac iz blizine, ali je bio neprecizan. U 34. minutu Arsenal je poveo. Ozil je loptu pokušao da ubaci u peterac, ona se odbila do Gibsa, ovaj je šutirao, ali bio izblokiran. Lopta se odbila do Sančeza, a ovaj je iz drugog pokušaja rukom polsao u mrežu. Pomoćni sudija je potvrdio da je sve u redu i oštetio Hal.

Gosti su zaigrali dosta bolje u drugom poluvrmenu. Bilo je više polušansi, a opasni su bili Niase i Marković, ali je Čeh sve zaustavio. Odluka o pobedniku pala je u 90. minutu kada je Sančez obišao izletelog golmana Jakupovića, centrirao, Perez pokušao glavom, a Klukas igrao rukom na liniji gola. Sudija je pokazao opravdano na penal, a defanzivac Hala je isključen. Sančez je pogdio za 2:0.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PREMIJER LIGA – 25. kolo

Subota:

Arsenal – Hal 2:0 (1:0)
(Sančez 34, 90+3 penal)

16.00 Mančester junajted – Votford
16.00 Midlzbro – Everton
16.00 Stouk – Kristal Palas
16.00 Sanderlend – Sautempton
16.00 Vest Hem – VBA
18.30 Liverpul – Totenhem

Nedelja:

14.30 Barnli – Čelsi
17.00 Svonsi – Lester

Ponedeljak:

21.00 Bornmut – Mančester Siti

[/stextbox]

Premijer liga

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter