8
Domaći fudbal

‘OPET SEVA MIKIJEVA LEVA’: Golčina Nenada Milijaša, Zvezda u poslednja dva minuta primila dva gola!

Objavljeno: 11.02.17 u 16:47

U poslednjoj utakmici na Kipru pred nastavak Superlige Srbije sledećeg vikenda, Crvena zvezda je remizirala sa ruskim Volgarom rezultatom 3:3 (1:0).

Crvena zvezda danas je na teren istrčala u promešanom sastavu, sa dosta mladih igrača i ‘drugopozivaca’ za koje se ne očekuje da bi zaigrali na startu prolećnog dela sezone u šampionatu Srbije.

Od prvog minuta protiv Volgara igrali su: Supić – Srnić, Rendulić, Račić, Milošević – Milić, Poletanović, An. Luković, Adžić – Vujaklija, Pavkov.

To je prouzrokovalo da Crvena zvezda krene možda iz ‘manje brzine’, ali je to kratko potrajalo i već u 16. minutu Luka Adžić je oboren u kaznenom prostoru Volgara i dosuđen je jedanaesterac. Odgovornost je preuzeo Andrija Luković i od 17. minuta crveno-beli su vodili sa 1:0.

Do kraja prvog poluvremena šanse da dupliraju vođstvo srpskog šampiona imali su novajlije Vujaklija i Pavkov, ali nisu imali sreće ni koncentracije da bolje reaguju u odsutnom momentu.

Posle desetak minuta igre u drugom poluvremenu Zvezda je povela sa 2:0 golom Predraga Sikimića, ali je Volgar vrlo brzo smanjio na 2:1.

U 74. minutu Nenad Milijaš postigao je sjajan gol sa preko 25 metara iz slobodnog udarca, najavivši tako da još uvek ima ‘baruta’ u njegovoj ‘levici’, kao i da će se superligaški golmani itekako plašiti njegove paljbe.

Tada se činilo da će se Crvena zvezda upisati petu pobedi na pripremama na Kipru, ali je sve to prokockala u poslednja dva napada, kada je prvo dobila gol iz jedanaesterca, a zatim i posle centaršuta glavom bukvalno u poslednjim sekundama meča za konačnih 3:3.

Za Crvenu zvezdu ovo je bila poslednja utakmica pred start drugog dela sezone koji za crveno-bele počinje u subotu od 15 časova duelom protiv Novog Pazara na stadionu ‘Rajko Mitić’.

0
0

8 Komentara

  1. Odbrana,odbrana,odbrana…koliko treba vremena da bi se doveli stoperi jer je to kriticno mesto u timu a gomilaju se igraci u veznom redu,bespotrebno…sada i u napadu.Ljudi,doveli ste stopera bez potrebne visine a ostala su dvojica koji nemaju mesta ni u drugoj ligi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Dzabe budalama pricati da nam treba dobar stoper, Ruiza prodati ako moze nesto da se zaradi a Srbic nase dete da igra kao i Plavsic, oni osecaju Zvezdu

    0
    0
    Odgovori
  3. Prošlogodišnji fijasko Zvezde u Evropi nam je otvorio oči, kakva nam je odbrana. Ludogorec i Sasuolo su se sprdali sa Zvezdom. I ta half linija je ostala i ove godine kao okosnica tima a sada je doveden samo Frimpong, rezervista iz Napretka, dok su sasvim nepotrebno dovedeni Mouče, Ruiz i Kanga, igrači sredine terena, koji ničim nisu pokazali da su pojačanja odnosno da prave razliku na terenu. Na osnovu SMS poruka i „časne reči“ menadžera još su dovedeni „stubovi odbrane“ Edson i Fibel. Ovo je dokaz da Zvezda nema razvojnu politiku već tu vlada stihija. Zvezda će opet sa istim snagama u odbrani dočekati proleće a onda će pred kvalifikacije leti, uigravati odbranu za Evropu. Ne postoji druga opcija!

    0
    0
    Odgovori
  4. Sekundarna ‘masa’ NEMA im SPASA, opet uz pomoc jedanaesteraca do CAK NERESENOG REZULTATA protiv fenjerasa i trecerazrednih fk, PA UGASICEMO I OVE FUDBALSKE „VELIKANE“ tj. „SVETSKE SAMPIONE“, ALI PO PRAVLJENJU DUGA , kao sto smo i VKcz, KKcz, A USKORO I CELO SDcz .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter