4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ODLAZAK JE IZVESTAN: Partizan ostaje bez najveće zvezde? (VIDEO)

Objavljeno: 10.02.17 u 15:38

Bugarski internacionalac u redovima Partizana, Valeri Božinov, mogao bi da se vrati u ekipu Levskog.

Prema pisanju portala „Bugarska danas“, Božinov je već razgovarao sa sportskim direktorom Danijelom Borimirovim i trenerom Elinom Topuzakovim, a da transfer bi, prema pisanju ovog portala, mogao da bude realizovan nakon što se crno-beli vrate sa priprema na Kipru.

Božinov je igrao za Levski od januara do avgusta 2014. godine, i to je jedini bugarski klub za koji je nastupao u karijeri, a u Partizan je stigao u junu 2015. Sa klubom iz Humske ima ugovor do leta 2017. godine, tako da je ovo poslednja prilika da crno-beli nešto zarade, mada je sam Božinov pre nekoliko dana najavio da se vraća u tim i da se stavlja na raspolaganje treneru Marku Nikoliću.

Pored Partizana i Levskog, nastupao je za Juventus, Mančester Siti, Fiorentinu, Sporting…

(Youtube/Ronac PFC)

 

0
0

4 Komentara

  1. mance kezman it’d. nisu bili tehnicari Ali su legende partizana veliki strucnjace..miletic kao Levi bek u ovoj sbiji nema premca strucnjace..jevtovic I Everton kao dvojac zad.veznih odlicno saradjuje I dopunjava se I on I CE doneti novac klubu strucnjace.durdjevic vice gladan zeljan drzak u protivnickom kaznenom prostoru u srbiji bez premca strucnjace..Leonardo bez komentara..milenkovic mlad skocan hrabar stopera izvucen iz naftalina I uneo sigurnost u odbranu verovatno ponuda koja je bila za njega bila pogresna veliki strucnjace..ova grupa igraca treba svojom prodajom da izvuce klub iz problems.

    0
    0
    Odgovori
  2. kakve bombe of naslova po portalima.pa state ako odlazi nine neophodan klub ustedjuje njegovu platu pa state je tu lose. najveca bombs bi bio odlazak djurdjevica on je kao mance nekada svi mogu da budu prosecni on CE Da vuce za sve..miletic..milenkovic..jevtovic ..mihajlovic.. Everton..Leonardo.. I djurdjevic ..to je gruoa igraca iz snova .svi ostali su trkaci I da popune broj.

    0
    0
    Odgovori
    • Očigledno nemaš pojma o fudbalu i šta znači reč trkač.Upravo su to Everton i Miletić a bio bi i Milenković,samo što igra poziciju gde se ne trči previše.njih trojica nemaju pojma o fudbalu,osim što trče i biju.Jevtović je za nijansu bolji po tehnici,kao i Mihajlović,koji ima samo jednu fintu i ako mu ne prođe,odmah sam pada i traži faul.Đurđević je klasičan gol igrač,bez neke tehnike a jedini pravi tehničar je Leonardo,koji zna sa loptom.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter