0
Evropske lige

KONTE TVRDI: Kosta će dugo ostati u Čelsiju

Objavljeno: 10.02.17 u 10:29

Trener Čelsija Antonio Konte rekao je danas da je fudbaler Dijego Kosta vrlo srećan u klubu i da je uveren da će napadač dugo ostati na Stamford Bridžu.
Britanski mediji spekulisali su da će Kosta u januaru otići u Kinu za veliki ugovor, zbog čega je bilo nesuglasica sa trenerom Konteom pošto nije želeo da ga pusti. Takođe, španski reprezentativac rekao je da je prošlog leta mogao da napusti Čelsi i vrati se u Atletiko Madrid.

– Da li je sada sve mirno? Da. Dijego je veoma važan igrač. Situacija je vrlo jasna. On je srećan što će ostati u Čelsiju. Srećan je što će se boriti za titulu. Da li će ostati u klubu dugo? Da, mislim da hoće. Svakodnevno na treninzima gledam koliko je posvećen, njegovo ponašanje. On voli ovaj klub, rekao je Konte za Bi-Bi-Si.

Konte je naveo da je novac koji fudbalerima nude kineski klubovi postao problem. Iz Čelsija u Kinu otišli su Ramires, Oskar i Džon Obi Mikel.

– To je pretnja. Veoma je teško upravljati takvim situacijama. Te ponude su čudne, 60 miliona funti za Oskara. Mnogo novca za fudbalere. To nije pravi način, da platiš mnogo novca kako bi zadržao igrače u klubu. Klubovi moraju da imaju pravu viziju, dodao je italijanski trener.

Posle 24 kola u Premijer ligi Čelsi je prvi na tabeli sa devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Totenhem. „Plavci“ će u nedelju igrati na gostovanju protiv Barnlija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter