7
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FANTASTIČNA ZVEZDA: Het-trik Boaćija, Ukrajincima šest golova u mreži na ‘generalnoj probi’

Objavljeno: 10.02.17 u 14:46

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su više nego ubedljiv trijumf nad ekipom Zirke, trenutno osmoplasiranog tima ukrajinske Premijer lige – 6:2.

Već u sedmom minutu Zvezda je povela sa 1:0, kada je Boaći golom krunisao lepu akciju Ruiza i asistenciju Plavšića, koji je i sam u 22. minutu postigao svoj prvi, a deset minuta kasnije, nakon akcije u kojoj su učestvovali Kanga i Donald, stigao je i do drugog pogotka.

Do kraja poluvremena, Zirka je smanjila na 3:1 preko Čičkova, ali je Boaći svojim drugim golom vratio Zvezdu na tri gola viška.

U drugom poluvremenu, Zagalski je na samom početku smanjio na 4:2 nakon greške Gelora Kange, ali ponovo je Boaći bio ključni faktor i u 59. minutu doneo Zvezdi i peti gol, da bi do kraja meča Milić na asistenciju Anđelkovića postavio konačnih 6:2.

Naredni meč crveno-beli igraju protiv ruskog Volgara od 15 časova, dok je prvi meč Superlige Srbije zakazan za 18. februar, kada u Beograd stiže Novi Pazar.

0
0

7 Komentara

  1. To je što je, slažem se sa većinom komentara. Nemam poverenja u ovog Boaćija izgubiće se vrlo brzo. Ruiz nespreman. Kanga razmažen i neodgovoran prema timu, treba da se pod hitno “disciplinuje“. Ovaj milić dobar njegovo kretanje kod postignutog gola je primer kako treba kad probija Anđelković a sa druge strane Ruiz ili Vukajlović kad probija Petković. Božr pomozi za ovog Pavkova. Žao mi je kad u našoj Zvezdi vidim ovoliko stranaca od kojih većina nisu bolji od naše dece. Šta fali malom Plavšiću i vim drugim mladićima. Nadajmo se da Božović redovno održava raport sa pojedincima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Milijas samo da uhvati ritam je bingo,pun pogodak sve zna sve vidi.Loptu kada ima u nogama pre ces da mu otkines parce mesa nego sto ces mu je uzeti.Milijas je ona karika koja je falila da ekipa fukcionise dobro, a te price spor je pa bog ne daje sve Miki mnogo brzo misli i on je da bi kvazi strucnjaci bolje razumeli menjac u motoru.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pravi test za Zvezdu će biti utakmice na proleće protiv Partizana, Vojvodine i Čukaričkog a ne ove drugorazredne ekipe po Sloveniji i Kipru. Tim Zvezde, sa šest stranaca, protiv ovih nejakih Ukrajinaca. Ovo ne miriše na dobro! Setimo se Ludogoreca i Sasuola! Menadžment Zvezde nije izvukao nikakve pouke, što se tiče odbrane! I dalje je stub odbrane smešni Luković a tu je i niski Frimpong, rezervista iz Napretka?! Kanga, Ruiz i Milijaš su promašaji, to se jasno vidi. Boaćea ćemo videti na proleće. Videćemo koliko može i zna i da li je slučajno bio rezerva na tribinama, u jednom talijanskom drugoligašu. U svim klubovima čiji je bio član, bio je rezerva. To ipak nešto znači.Nije valjda da su ga svi treneri mrzeli. Polako sa euforijom!

    0
    0
    Odgovori
  4. Dobra utakmica,ja bih prodao Ruiza kad vec imamo ponudu,ne znam sta ovi iz kluba vide u njemu a i Milic je bolji igrac.Malo iritira Kanga sa sirenjem ruku i gestikulacijom svaki put kad nesto nije kako on hoce,dosta razmazeno i nadmeno ponasanje.Milijas mora da se ubrza bas bas mnogo ako misli da igra,Frimpong tesko sa visim i fizicki jacim igracima ali izuzev toga dobar,jos jedan stoper obavezno(ne moze Lune da igra celu polusezonu a i zbog Evrope jer ce na leto biti kasno).Donald ekstra klasa,Letalek dobar,odgovoran,Petko bolji(daj Boze da se proda i kud odbismo ona 2 miliona iz Portugala),Plavsa nesvakidasnji tip igraca,borben uvek i kad ide i kad ne ide,odlican za JSL,Boaci fizicki i tehnicki odlican za sada(samo Bg da ga ne pojede),ovaj mali na golu,onako prosecno,sta znam vidi se da ga forsiraju da bu zaradili na njemu,Andjelko zivotna forma,Lune jako dobar danas,primer klincima.

    0
    0
    Odgovori
  5. Nije loše,ne računajući odbranu,koja je i dalje rak rana.Boaci je daleko najbolji igrač,odmah iza njega su Plavšić i Donald.Najgori i igrači koji nemaju mesta u ovom timu su Luković i Ruiz,bez ikakve dileme.Milijaš je ušao zadnjih 20-tak min.sa Milićem i Pavkovim i pokazao da nema ni snage ni brzine,čak i prekide izvodi jako loše,za sada,tako da uopšte nije pojačanje a neće ni biti,siguran sam u to.Milić je dokazao da je klasa za Ruiza i morao bi biti opcija pre njega,dok ne razumem zašto Pavkov a ne Vujaklija,kao alternacije Boaćiju.Petkoviću objasniti da nije krilo nego bek i da se ne istrčava previše napred jer ostavlja prazan prostor na svom mestu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter