0
Evropske lige

FOTO: sport.es

U BARSI DOŽIVELI NERVNI SLOM: Suspenzija za Luisa Suareza zbog najglupljeg mogućeg razloga (VIDEO)

Objavljeno: 09.02.17 u 23:25

Fudbaleri Barselone eliminisali su Atletiko iz Madrida u polufinalu Kupa kralja nakon što su odigrali 1:1 u revanš meču (prvi susret završen je 2:1 za Barselonu), ali su na samom kraju ostali bez jednog od najvažnijih igrača u timu.

Naime, u 90. minutu Luis Suarez je nakon jednog prekršaja nad Kokeom dobio drugi žuti karton, pa je završio utakmicu ranije, ali je kasnije potvrđeno da je Koke simulirao, zbog čega se Barsa žalila.

No, čini se da će Suarezu ostati suspenzija, pošto Urugvajac nije kažnjen na dva meća zbog udarca, već zato što, verovali ili ne, nije otišao u svlačionicu ili na tribine! Suarez je, naime, kraj meča ispratio iz tunela, što je protiv pravila.

Barselona će se i na tu odluku žaliti, a nema sumnje da će se i ovome još dugo pričati, pogotovo ako se uzme u obzir da su Katalonci u poslednjih nekoliko nedelja par puta propisno oštećeni od strane sudija, a pogotovo tokom susreta protiv Betisa, kada im je poništen čist gol a susret završen 1:1.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter