2
Domaći fudbal

IAKO JE UIGRAVAN NA PRIPREMAMA: Još jedan igrač napušta Partizan (FOTO)

Objavljeno: 09.02.17 u 17:20

Dve ekipe spremne da u nastavku sezone pozajme defanzivca.

Tri leva beka za drugi deo sezone ima na raspolaganju Partizan, a svakako da trener Marko Nikolić u prvom planu ima Nemanju Miletića i novajliju El Munira. Tek treća je opcija Miroslav Bogosavac, koji ima dve ponude iz Srbije.

Kako saznaje HotSport, defanzivac je odbio da ode na pozajmicu u Radnik iz Surdulice, ali ima i od nedavno poziv Čukaričkog.

EVERTON PRIZNAO: Pogrešio sam na Marakani, a Delije su mi slale ‘čudne’ poruke… (VIDEO)

Rukovodstvo kluba sa Banovog brda, na čelu sa trenerom Nenadom Lalatovićem je procenilo da Bogosavac može da bude pojačanje.

FOTO: StarSport
FOTO: StarSport

I za njega je bolje da igra, nego da sedi na klupi ili tribinama. Rasplet se očekuje do kraja prelaznog roka 17. februara.

SOBARICA NA KIPRU: Gde je ‘Batko’? A ‘Batka’ nema!

0
0

2 Komentara

  1. I treba da ide gde bi imamo kontinuitet .vlahovic kada se oporavi treba da ode negde gde bi igrao…svojevremdno je Milan durdjevic igrao za ofk..I partizan…kezman bio u pirotu oa dosao u partizan state je tu problem evo vlahovic bi mogao u sabac KO’d ivice kralja imamo bi svu paznju I igrao bi do mile volje..tacno je da mi imamo teleoptik Ali on I igraju bez takmicarskog naboja treba ICU u sredinu gde prsti za bodove.video big vlahovic u pazaru KO’d usketa kad zagrmi stadion ovako trla..baba..land.zato I jesam za pozajmice.

    0
    0
    Odgovori
  2. Cudom se cudim sto ovom decku ne daju sansu da igra. Ono sto igra,igra super i onda na zvanicnom mecu-rezerva. Na mecu protiv Levskog je bio najbolji u nasem timu, uvek zapazen. To bi moglo da se uradi samo ako Miletic ne ode. Ja iskreno ne razumem vodjstvo kluba. Ako imaju tri priblizno jednaka igraca za istu poziciju,trebali bi forsirati najmladjeg! Da, bas najmladjeg,jer veliki klubovi dobro placaju samo mlade i momke sa igrom,zapazenom, u nogama. Neka se onda ne pitaju zasto nemaju kinte za zivot kluba. Nekim stvarima sami sebi pravimo gresku. Ali,pitam se i zasto ce im ElMounir kad imaju Subica na pozajmici koji igra fenomenalno u Slobodi Tuzla. A na desnom beku samo starog Vuleta. To je budalastina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter