0
Fudbal

TOŠIĆ DISCIPLINCIMA: Potpuno sam poludeo kada je počeo da mi vređa suprugu (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.17 u 18:51

Danas su saslušani Van Persi i Tošić povodom incidenta na meču njihovih ekipa.
Srpski reprezentativac Duško Tošić je zaradio crveni karton na meču protiv Fenerbahčea.

Zbog nemilih scena sa te utakmice su se danas glavni akteri incidenta našli pred disciplinskom komisijom koja razmatra duel ova dva fudbalera.

– Provocirao je od samog poečtka. Ne samo mene, već i ostale igrače poput Ozjakupa. Udario me je snažno dok je stajao pored mene, a sudija nije uradio ništa iako se sve dešavalo ispred njega. Vređao je i naše navijače. Samo sam mu prineo glavu, a on je pao kao da sam ga udario. Dobro je odglumio. Kada sam dobio crveni karton počeo je da mi vređa supurugu posle čega sam potpuno poludeo, izjavio je Tošić.

Sem Holanđanina i Srbina, pred disciplince je stao i trener Bešiktaša Senol Guneš koji je želeo da se fizički obračuna sa Dancem iz redova Fenerbahčea – Simonom Kjerom.

– Na početku utakmice je počeo da mi priča nešto na holandskom ali ga nisam razumeo. Počeo je da me vređa a kada sam ga pitao zašto to radi, krenuo je da mi vređa porodicu. Za tako nešto bi u Holandiji dobio mesec dana suspenzije. Kada sam krenuo da izvedem slobodan udarac, rekao je da sam star, da je moje vreme prošlo, da nemam šta da tražim na terenu i da bi mi bilo bolje da igram sa veteranima, kazao je Van Persi u svoju odbranu.

Ubrzo će biti donešena odluka o tome ko će i koliko pauzirati zbog sukoba na derbiju.

(Izvor: YouTube/Bahsegel)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter