2
Domaći fudbal

PARTIZAN DOBIJA NOVOG HEROJA: Tavamba ‘posti’, ali Đole Jovanović – razbija! (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.17 u 16:53

U petoj pripremnoj utakmici na pripremama na Kipru, Partizan je remizirao sa Levskim iz Sofije rezultatom 1:1 (0:0).

Fudbaleri Partizana odigrali su utakmicu protiv Levskog i to je bila verovatno najjača provera za tim Marka Nikolića od početka zimskih priprema, ali i sa najboljom atmosferom, pošto je Levski imao dobru podršku svojih navijača.

Ovog puta ‘drugopozivci’ su bili na terenu od starta, a Partizan je meč otvorio u sastavu: Stevanović, Bogosavac, El Munir, Ćirković, Bošnjak – Jevtović, Kosović, Mihajlović, Đuričković – Jovanović, Tavamba. Na klupi su ostali: Jovičić, Marjanović, Petrov, Damjanović, Đilas i Milenković.

Partizan Levski sastavi

Šansu od početka u napadu dobili su dakle Leandre Tavamba i Đorđe Marjanović, ali ju je ponovo mladi špic bolje iskoristio od iskusnijeg novajlije u crno-belom dresu.

Partizan je ušao nešto agresivnije u meč i držao loptu u svojim nogama, sve dok u 21. minutu Tavamba nije ušao u kolosalnu šansu, ali je umesto da šutira odlučio da asistira u stranu i propala je velika prilika za Partizan.

Uglavnom su igrači oba tima pokušavali sa distance, ali nije bilo promene rezultata do kraja prvog poluvremena.

Bugari su prvi poveli u 57. minutu čime su krunisali bolju igru u nastavku meča. Posle udarca Adeniđija, Stevanović je odbranio, ali i odbio loptu samo do Romana Prohaske koji ju je sproveo u mrežu za vođstvo Levskog.

Posle centaršuta Petra Đuričkovića, koji na ovim pripremama igra fenomenalno, Partizan je izjednačio. Strelac je bio Đorđe Jovanović, sjajnim trzajem glavom, i to je njegov drugi gol u drugom vezanom meču.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

Levski je posle izjendačenja ponovo preuzeo inicijativu i pokušao velikim pritiskom da dođe do pobede, ali su se crno-beli odbranili i ostali neporaženi.

Poslednji test meč Partizan će igrati protiv Urala u subotu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter