0
Fudbal

FOTO: Twitter, Crop

MILIONI BAČENI NIZ VETAR: ‘Kenguri’ upropastili Tevezov debi, Šangaj eliminisan u kvalifikacijama za Ligu šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.17 u 19:05

Ekipa Šangaj Šenhua eliminisana je iz kvalifikacija za Ligu šampiona Azije, pošto su na domaćem terenu poraženi od ekipe australijskog Brizbejna rezultatom 2:0.

Klub iz najveće svetske luke uložio je silne milione u tim, sa ciljem da se probije kao jedan od lidera u Aziji međutim usledilo je veoma bolno prizemljenje a da takmičenje u azijskoj eliti još nije ni počelo.

„Liliputanci“ iz Brizbejna, srušili su kineskog „Gulivera“ kojeg predvodi najplaćeniji fudbaler sveta Karlos Tevez, a uz koga su u timu još i Fredi Guarin i veteran Obafemi Martins a sa klupe ih predvodi legendarni Gustavo Pojet.

Australijanci su na ovom meču slavili golovima Borela i Oara, i tako šokirali domaće navijače koji su očekivali rutinsku pobedu svog tima, na debiju popularnog Apača.

O kakvoj se senzaciji radi najbolje govori podatak da je ukupni budžet australijskog tima 1,7 miliona evra, dok sam Tevez na nedeljnom nivou zaradi 700 000 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter