0
Domaći fudbal

‘GLUVI TELEFONI’ U HUMSKOJ: Božinov objavio transfer, Partizan demantovao!

Objavljeno: 08.02.17 u 14:09

Kao grom iz vedra neba pojavila se izjava Valerija Božinova da je Juventus sve sredio oko transfera Nikole Milenkovića, ali je Partizan to oštro demantovao.

Fudbaler Partizana Valeri Božinov rekao je danas da će njegov saigrač Nikola Milenković na leto preći u redove Juventusa, dok je sportski direktor crno-belih istakao da konkretnih razgovora s torinskim timom nije bilo.

– U Partizanu ima mnogo dobrih mladih fudbalera. To su Nikola Milenković, Nemanja Mihajlović, Dušan Vlahović… Što se Milenkovića tiće, mislim da se čeka još samo zvaničan potpis, verujem da je tu sve dogovoreno za jun – rekao je Božinov za Korijere delo Sport.

Sportski direktor Partizana ivica Iliev je, medjutim, naveo da nije bilo konkretnih razgovora sa Juventusom oko transfera Milenkovića i da se sve završilo na pukom interesovanju.

– Ne znam… Konkretna ponuda u klub nije stigla. Valeri je igrao u Juventusu i možda zna nešto što što mi ne znamo – rekao je Iliev novinarima na Kipru.

Iliev nije krio da se nekoliko klubova interesuje za mladog defanzivca Partizana.

– Znam da postoji interesovanje ‘stare dame’, ali ona nije jedina koja se zanima za Nikolu. Mogu da nabrojim pet-šest ozbiljnih klubova i oni su najavili razgovore oko eventualnog angažovanja Milenkovića već sledećeg leta. Postoji ozbiljno interesovanje, ali daleko od toga da je sve dogovoreno – rekao je Iliev.

Na pitanje da li je Partizan ikada razgovarao sa predstavnicima Juventusa oko transfera Milenkovića u torinski klub, Iliev je naveo: „O transferu nismo pričali, ali su pokazali interesovanje i raspitivali se“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter