7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAD OSTAJE DA SE SAČEKA: Partizan predao žalbu, evo kada će biti doneta odluka

Objavljeno: 07.02.17 u 20:01

Partizan je poslao svoju dokumentaciju i sada mu ostaje da sačeka odluku UEFA i Suda za sportsku arbitražu u Lozani.

Procedura je ispoštovana do tančina i Partizan je povukao sve pravne poteze u cilju da dobije „zeleno svetlo“ za nastup u evropskim takmičenjima u julu pod okriljem UEFA. Komisija za licenciranje imala je nekoliko primedbi za finansijsko poslovanje crno-belih u poslednje tri godine.

PARTIZAN ČUVA NAJBOLJEG: Leonardo tražena roba, uprava odbila potcenjivačku ponudu iz Azije!

U Nionu je stigla žalba advokatskog tima koji je angažovan od strene crno-belih. Ispisano je ‘opravdanje’ na više od 60 strana i očekuje se da CAS kaže poslednju reč. Kako HotSport saznaje konačna odluka biće donesena najverovatnije sredinom marta, a do tada ostaje navijačima Partizana da strepe.

NA IZNENAĐENJE MNOGIH: Donedavni defanzivac Partizana karijeru nastavlja u Engleskoj? (FOTO)

0
0

7 Komentara

  1. dali vi grobari citate sta je covek rekao ili samo rekla kazala.zalba je predata odavno pre nove god . Ali je sada doounjena .I ceka se poravnjanje ako toga me buds onda CA’s zaseda. I uostalom prezalili ste klub govorili gotovo je pa state se sekirate dali IMA zalbe ili nema .

    0
    0
    Odgovori
  2. Na nemoguće da su tek sad predali žalbu? Pa, zar doktor prava na reče da je već predata i da ste već dobili spor… Samo čekate da vas obaveste…
    Ne sladim se ovim, zaista je tuga da se ovako nešto dešava velikanima, ali je stvarno smešno šta sve priča ova uprava…

    0
    0
    Odgovori
  3. ..A STO DA NAVIJACI PARTIZANA-„STREPE“, ako neko treba da STREPI to svakako nisu GROBARI, VEC nazadni trojanci u „TELU“- „UPRAVE“, koji u slucaju NEIGRANJA FKP u Evropi, POD HITNO TREBA DA NAPUSTE SVETINJU I DA POLOZE RACUNE NAVIJACIMA I GRADJANIMA SRBIJE, DA SE JAVNO IMENUJE/U KRIVCI I ODGOVARAJU KRIVICNO ZA SVE, jednom se vec mora znati, imenom i prezimenom odgovorno lice i osobe za NEcinjenja, dal’ slucajno ili namerno na STETU PARTIZANA !!!………………………………………………………………………………………………………………….
    …………………………………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
  4. Daj boze da prihvate zalbu…. onda uzimamo titulu i rusimo vladu …. steta bi bila da sa ovim timom ne odemo u evropu, mozda i najbolji tim FK Partizan, id 2004. godine … uz novog stopera i desnog beka, vrh

    0
    0
    Odgovori
    • Što su mi poznate ove reči…prethodne sezone ste isto tvrdili pre derbija na Marakani,kako imate najbolji tim u zadnje dve decenije i poginuste ko Mančester a isto vas ponovo očekuje.Samo što su vas posle tukli,ko je stigao i ko je hteo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter