3
Domaći fudbal

‘LEGENDE MARAKANE’: Kako je srušen slavni Liverpul zbog Zvezdine ‘tika-take’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.17 u 13:35

Gost u novoj emiciji ‘Legende Marakane’ na ‘Zvezda TV’ bio je legendarni as crveno-belih Jovan Kule Aćimović.

Jedan od prvih fudbalera koji je potpisao desetogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, igrač koji je sa loptom mogao da uradi gotovo sve što zamisli, čuvena Zvezdina desetka koja je za klub iz Ljutice Bogdana odigrala 519 utakmica – Jovan Kule Aćimović.

U emisiji „Legende Marakane“ govorio je o najtežim trenucima u kojima je klub stao iza njega, o načinu na koji mu je Zvezda promenila karijeru i o svemu lepom što je doživeo u crveno-belom dresu.

Nekadašnji stožer Zvezdine odbrane prisetio se pobede u dvomeču nad Liverpulom u osmini finala Kupa šampiona, kao i osećaja kada je u nacionalnom dresu na Marakani u Rio de Žaneiru bio deo utakmice kojom se Pele oprostio od profesionalnog fudbala. Naravno, bilo je reči i o ljubavi između Zvezde i navijača.

(Izvor: youtube / Crvena zvezda)

0
0

3 Komentara

  1. ..kako je dzajka krenuo da ga poljubi u USTAAAA , uvekkk bili, a i ostaliiiii…“LEGENDE“ s’cmarakaneeeeeeee .!. XXAAXXAA .!…………..,,,,,,,,,,,,,,,,,,…………….,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,….

    0
    0
    Odgovori
  2. ..SU ONI KOJI SU DEVASTIRALI NAJOBICNIJIM KLEPTOMANSKIM „METODAMA“ CRVENI FK, koji je osnovala udba i ozna na celu sa najvecim Srboubicama Bugarcicem i Krcunom, a sada im je ‘LEGENDA’ tj. NOVI ‘OSNIVAC’-COKS u kog se izrentirani fudbalski huligani sa servera, a sada kosarkaske narikace-PANTERI-„KUNU“ .. .!. XXAAXXAA .!. ………………………………………………………………………………………….,,,,,,,,,,,,,……………………………………..,,,,,,,,,……………………………………………………

    0
    0
    Odgovori
    • Šta se tebe tiče klub iz prestonice Srbije??? Idi nazad u lepu vašu, pa iz Zagreba komentariši kockaste i crno-bele…. Hahahahhahahaha

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter