0
Evropske lige

KUP KRALJA: Barsa u finalu, Atletiko oštećen (VIDEO)

Objavljeno: 07.02.17 u 23:48

Fudbaleri Barselone plasirali su se u finale Kupa kralja, pošto su večeras na svom terenu odigrali nerešeno 1:1 sa Atletikom Madridom, u revanš utakmici polufinala.

Branilac titule Barselona se tako ukupnim rezultatom 3:2 plasirala u finale, pošto je u prvom meču u Madridu pobedila sa 2:1.

Barselona je večeras na Kamp Nou povela u 43. minutu golom Luisa Suareza, a izjednačio je Kevin Gameiro u 83. minutu. Gameiro je tri minuta pre toga promašio jedanaesterac.

Domaći tim utakmicu je završio sa devetoricom igrača, pošto su posle parnih žutih kartona isključeni Luis Suarez i Serhi Roberto, dok je Atletiko završio sa desetoricom, posle dva žuta kartona Janika Karaska.

Ekipa Luisa Enrikea se tako šesti put u poslednjih sedam godina plasirala u finale Kupa, ukupno 39. put, čime je izjednačila rekord Real Madrida i igraće za 29. trofej.

Barselona će u finalu igrati protiv pobednika duela Selte i Alavesa. U prvoj utakmici bilo je 0:0.

(Izvor: YouTube/Real Madrid)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter