2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

POSLE VIŠE OD DECENIJE: Dva kapitena ponovo stubovi Zvezde – nekad i sad(FOTO)

Objavljeno: 05.02.17 u 14:20

Spaja ih prijateljstvo, a ponovo pikiraju crveno-belu duplu krunu.

Davno je bila 2006. godina, kada su u dresu Crvene zvezde bili Nenad Milijaš i Aleksandar Luković, a danas su zavrteli točak i podsećali se zajedničkih treninga i priprema iz Pafosa, ekskluzivnoj za čitaoce HotSporta.

Milijaš i Luković nekad... /FOTO: STARSPORT
Milijaš i Luković nekad… /FOTO: STARSPORT

Popularni Miki i Lune su jedini sa crveno-belima osvojili poslednju duplu krunu, što im je zadatak u nastavku sezone:

– Jeste da smo sada stariji i iskusniji, ali se osećamo dobro i možemo da pomognemo. Dugo Zvezda nije osvojila oba trofeja, a pokušaćemo da to zajedno ostvarimo, rekao je Milijaš.

Mlađe snage imaće od koga da uče – od dva asa, dva trofejna kapitena Crvene zvezde.

 

FOTO: FK Crvena zvezda
Milijaš i Luković sad/ FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

2 Komentara

  1. Mora biti da se vi iz Hotsporta šalite kada u naslovu pišete da će dva bivša kapitena Luković i Milijaš biti stubovi Zvezde na proleće?! Igrači- penzioneri u najboljim četrdesetim, da budu stubovi?! Zaista smešno! Posle se čudimo što nas nema u Evropi. Kako ćemo ući u neko evropsko takmičenje sa ovakvim isluženim i sporim stubovima?! Ova „dva stuba“ plus nekoliko afrikanaca sumnjivog kvaliteta treba da budu nosioci igre Zvezde?! Mladi i talentovani igrači odmah da odu iz Zvezde, jer nikada neće dobiti šansu pored ovih „stubova“ Ili će možda pre otići kreatori ovog haosa u Zvezdi, kada publika na proleće počne sa prozivkama. Ali, biće kasno, biće to još jedna godina koju su pojeli skakavci!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter