0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

FUDBALSKO ČUDO ‘KROZ UŠI’: Kako je ‘projektil’ u 90. minutu rastužio bivšeg trenera Partizana (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.17 u 10:11

Burkina Faso je sinoć pogotkom u 90. minutu iz fenomenalnog slobodnog udarca savladala Ganu i osvojila treće mesto na Afričkom kupu nacija.

Burkina Faso napravila je svojevrsno čudo na AKN, ne samo plasmanom u četvrtfinale, pa i polufinale, već i osvajanjem ‘bronze’ u duelu protiv mnogo slavnije fudbalske sile u Africi – Gane koju predvodi bivši trener Partizana Avram Grant.

Izraelac je ponovo ostao ‘kratkih’ rukava, kao u mnogo slučajeva do sada, a način na koji je ostao bez trećeg mesta itekako je bolan.

U 90. minutu Alain Traore, fudbaler Kajzerija, izveo je fantastičan slobodan udarac i bukvalno probušio golmana Gane za veliki trijumf Burkine Faso.

Avram Grant nikako ne uspeva da dobije odlučujuće utakmice, posle poraza u finalu Lige šampiona 2008. godine u Moskvi, preko brojnih poraza od Crvene zvezde u sred dominacije Partizana u Srbiji, pa evo do 2017. godine i gubitka svih utakmica u završnici Afričkog kupa nacija.

(Izvor: youtube / DQZ)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter