3
Evropske lige

FOTO: uefa.com

‘SRPSKI MESI’ SE RAZIGRAO: Živković maestralnom asistencijom trasirao Benfiki put do pobede! (VIDEO)

Objavljeno: 05.02.17 u 22:40

Lisabonski „orlovi“ savladali su na svom terenu ekipu Nasionala rezultatom 3:0, a velike zasluge za prvi pogodak ima mladi reprezentativac Srbije Andrija Živković.

Nekadašnji fudbaler Partizana  je u 26. minutu uputio sjajan centaršut sa desnog boka i praktično pogodio u glavu napadača Žonasa, kome je ostalo samo da se pokloni i ubaci loptu u mrežu gostiju.

Ovaj pogodak je fudbalski rečnikom rečeno, otvorio rivala, koji je do kraja kapitullirao još dva puta. Prednost je svojim drugim pogotkom duplirao Žonas u 36 minutu a konačnih 3:0 postavio je Kostas Mitroglu na 10 minuta pre kraja utakmice.

Pogledajte majstoriju naše velike fudbalske nade.

Izvor: Youtube/Ruslan Guseinov

0
0

3 Komentara

  1. Sve sto je pravno moguce, nije i moralno. Decko , koliko god da uspe u fudbalu ostace upamcen kao jednini igrac zbog kojeg je Partizan platio kaznu i on otisao kao slobodan igrac,sve to zahvaljujuci Djuricu i Ramadaniju. Sine, ti ne volis Partizan i nisi mu nikako pomogao iako si obecao. Ti izgoviri oca alkosa i njegovi su budalastine,ko hoce nadje nacin ko nece nadje izgovor. ANDRIJA I JOVICA SU PRODALI PARTIZAN da bi udovoljimi menadzeru, to je jedina istina. Nisu Partizan Vucelic,Vazura,…ako nisi hteo da pomognes prvom timu mogao si mladjim kategorijama. Kezman,Stojkovic,Mijatovic,Ilic te savetuju da odes kao svi veliki igraci iz Partizana ali ne alkos tata te prodao Ramadaniju kao belo robljke pa se malo toga ti pitas. ZLA PORODICA ZIVKOVIC

    0
    0
    Odgovori
    • Pusti decka nek igra fudbal koga boli ona stvar za partizan i menadzere, ti sad kao znas priču pa si kompetentan da komentarises!
      Zile Samo Napred Super Igras!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter