4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ODLUKA BOŽOVIĆA: Evo ko će na proleće nositi kapitensku traku Zvezde, nova lica pristigla na Kipar!

Objavljeno: 04.02.17 u 11:05

Poznati su i zamenici kapitena, a ekipi se priključila još dvojica igrača.

U hotel „Aleksandar Palas“ bazu Crvene zvezde na Kipru, rano jutros stigli su povratnik Nenad Milijaš i Džon Ruiz. Dvojac je otišao na spavanje i odmor, dok su saigrači odrađivali trening pre podne a susret dobrodošlice usledio je pre zajedničkog ručka.

Od sutra su „zemunska haubica“ i Kostarikanac u stroju za planirana dva treninga, a sa njima treba očekivati Gelora Kangu, koji je ozdravio.

Okupljanje ekipe dve nedelje pre starta drugog dela je po meri trenera Miodraga Božovića, koji je kako HotSport saznaje odlučio da kapitenska traka ostaje kod Aleksandra Lukovića.

Kada stoper ne bude igrao, ekipu ce predvoditi Nenad Milijaš (195 zvanicnih utakmica za Crvenu zvezdu), a ulogu zamenika ima i dalje Mihajlo Ristić.

 

0
0

4 Komentara

  1. Mouce je najvise zasluzuje, ubedljivo je najvise pokazao kako da malo ‘igras’ ili CAK ni malo, ALI zato NAJVISE DOBIJESSSS .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter