0
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

KRENUO OČEVIM STOPAMA: Amerikanci odali veliko priznanje Veljku Paunoviću!

Objavljeno: 02.02.17 u 11:30

Srpski trener na čelu Čikago Fajera, izabran da vodi ekipu MLS lige na Ol Star utakmici.

Tek je druga godina kako se Veljko Paunović otisnuo u Ameriku, a već je tamo ostavio dobar trag. O tome kako nekadašnji selektor srpskih omladinaca „preko bare“ obavlja svoj posao, dovoljno govori podatak da mu je za ovako kratko vreme ukazana čast da vodi ekipu na Ol Star utakmici, koja će biti odigrana u Čikagu 2. avgusta.

– Očigledno je da je to velika čast za mene. Ne mogu da verujem da ću imati ovakvu šansu u drugoj godini od kako sam ovde. Veoma cenim ovo i uradiću sve što mogu kako bih pripremio sebe i tim i kako bismo odigrali dobro i predstavljali našu ligu i naš grad na najbolji način – rekao je Paunović za zvanični sajt kluba.- reao je Paunović za klupski sajt.

Srpski trener će izabrati tim van Amerike, koji će se na ovom meču suprotaviti ekipi MLS lige, a prethodne godine to je bio Arsenal. Videćemo za koga će se Veljko odlučiti ove godine, možda Bajern, Barselona, Real Madrid, Juventus…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter