0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KONAČNO: Andrija Živković u Ligi šampiona! Ali, još ga muči ‘loše sećanje’ iz Partizana…

Objavljeno: 02.02.17 u 00:23

Biće to veliki korak napred u karijeri mladog Nišlije.

Neće Andrija Živković nigde iz Benfike, već će Liga šampiona ‘doći njemu’. Benfika u osmini finala ovogodišnjeg izdanja Lige šampiona se sastaje sa Borusijom iz Dortmunda, a procena stručnog štaba ekipe sa La Luža jeste da joj je Andrija Živković potreban za pomenute duele sa ‘milionerima’.

Benfika je poslala spisak licenciranih igrača u Nion, a na njemu ima nekoliko novih imena, među njima i bivšeg igrača Partizana.

DO SADA SU BILI POD ‘ZLATNIM KAVEZIMA’: Ko će otići – Leonardo ili Everton? Iliev je već odabrao! (FOTO)

Međutim, upravo nepromišljen potez Živkovića u svojoj poslednjoj evropskoj utakmici, u dresu Partizana protiv Augzburga i crveni karton u 81. minutu koji je, po mnogima, presudio da ‘parni valjak’ poklekne u 90. minutu, koštaće ga učešća prve utakmice Benfike protiv Borusije, pošto još uvek nije odradio tu suspenziju.

Tačnije, nije ni imao kad, upravo zato je i imao pravo da bude licenciran od strane portugalskog kluba.

DE HEA POTPUNO NEMOĆAN: Navijači Hala još dugo će žaliti za šansom Lazara Markovića… (VIDEO)

Pored Živkovića, licencirani za osminu finala Lige šampiona su i Felipe Augusto i Pedro Pereira, dok su sa prethodnog spiska otpali povređeni Aleks Grimaldo, kao i igrači koji su otišli iz Benfike- Gonsalo Guedes i Giljermo Selis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter