5
Domaći fudbal

BOAĆI VEĆ REŠETA: Pobeda Zvezde nad Olimpijom, dobar početak pojačanja iz Gane (VIDEO)

Objavljeno: 02.02.17 u 15:55

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Olimpije Santu Mare rezultatom 1:0, ali mnogo više crveno-bele može da raduje dobra partija Ročmonda Boaćija.

Novopristigli napadač iz Gane postigao je jedini pogodak na meču, i to u 15. minutu, nakon sjajnog prodora i centaršuta Dušana Anđelkovića. Boaći je imao dovoljno vremena da se namesti, a potom rutinski sprovede loptu u mrežu.

Nakon toga se nije previeše istakao, ali je i ovo sasvim dovoljno, uzevši u obzir to da je odradio samo jedan trening sa ekipom.

Takođe, dobre vesti su i odlična saradnja Nemanje Milića i Marka Petkovića po desnom boku, koji su bili zaduženi za najveći broj prilika Zvezde na ovom meču.

Igra Zvezde izgledala je tečno, ali bez završnih lopti ka napadačima (do ulaska Kange „plejmejker“je bio Donald), pa je to verovatno i najveći razlog tek jednog gola u mreži protivnika koji je, ruku na srce, par klasa ispod Zvezde.

(Youtube/iPycO)

Naredni meč na programu je u ponedeljak, protiv kiparskog prvoligaša Arisa iz Limasola.

 

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Crvena zvezda – Olimpija 1:0 (1:0)
(Boaći 15)

Crvena zvezda: Manojlović (od 46’ Stanković) – Petković, Luković, Le Talek, Anđelković – Donald, Poletanović, Srnić (od 72’ Plavšić), Milić (od ’ Romanić) – Pavkov (od 46’ Sikimić), Boaći (od 72’ Kanga).[/stextbox]

 

0
0

5 Komentara

  1. Jako slaba igra,sa nejakim protivnikom.Doduse,nesto se bolje i brze igralo nego pre dva dana onaj tzv.rezervni tim ali daleko je to od necega na sta bi trebalo da lici nasa igra.Primecuje se da su pojedini igraci dosta spremniji od ostalih,napr.Donald,Le Talek,Andjelkovic,Srnic…oni odskacu vec sada po kretanju i brzini,dok su drugima noge jos teske.Zabrinjava jako losa igra Poletanovica i Plavsica,igraca koji bi morali biti vodeci u timu,po potencijalu.Ajde,neka prodje jos koji dan i da vidimo u poslednjoj utakmici sa kiparskim prvoligasem,koliko stvarno mogu,da ne osudjujemo ili hvalimo prerano.

    0
    0
    Odgovori
    • Trebali su se osloboditi penzionera i na proleće uigravati tim za leto, sa novim igračima u odbrani. Pored naših napadača nije trebalo dovoditi ovog Boaćija ili kako se već zove. Šta će nam, samo da upropaštava prilike, jer da je bio efikasan, igrao bi u svim dosadašnjim ekipama. A, on je svugde tamo, kako sam čitao, grejao klupu. Mislim da je loše odrađen prelazni rok. Za našu poroznu i lošu odbranu niko nije došao, ne računajući Frimponga, za koga ne znam da li može predstavljati pojačanje jer u Napretku nije bio standardan?!

      0
      0
      Odgovori
  2. Zvezda bi trebala već sada na proleće da uigrava tim za leto i kvalifikacije za Evropu. Pa, valjda neće Zvezda na leto igrati sa ovim timom u kome su igrači u ranim četrdesetim godinama, stub odbrane spori i nepouzdani Luković, Sikimić, Anđelković. Nismo doveli nikoga u odbrani a odbrana je porozna i spora. I dalje iste greške. Pravi javašluk! Polako sa tim Boaćem, pričekajmo prvenstvo pa ćemo onda videti jeli dobar igrač ili dobar promašaj. Kanga se dokazao. Nije igrač koji pravi razliku. Katai je za njega misaona imenica! Taj ne ume da predribla protivnika. Gledao sam cele jeseni Zvezdu ali nisam dočekao dribling od Kange. Samo neki pokušaji sa dubinskim loptama. Pola neuspešni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter