2
Domaći fudbal

ZVEZDA DOBRO STARTOVALA: Prva utakmica na Kipru i pobeda, ali baš teška

Objavljeno: 31.01.17 u 15:49

Crvena zvezda je savladala mađarski tim Šopron rezultatom 1:0 (0:0) na početku drugog dela priprema na Kipru.

Crvena zvezda je dobro započela drugi deo priprema u kiparskom Pafosu, jer je u prvoj utakmici savladala mađarski Šopron minimalnim rezultatom. Gol odluke postigao je Zoran Rendulić u 48. minutu, kada je nio najsnalažljiviji u petercu Mađara.

Treba istaći da su crveno-beli na teren izašli u podmlađenom sastavu, bez nekoliko glavnih prvotimaca koji će svoju šansu dobiti za dva dana, tačnije u četvrtak od 14 časova.

Crvena zvezda je u prvom poluvremenu igrala u sledećem sastavu: Supić – Milošević, Frimpong, Rendulić, Ristić – Račić – Senić, Adžić, An. Luković – Vujaklija, Orlandić.

Na klupi su od početka bili Aleksandar Stanković, Veljko Nikolić, Lazar Romanić, Slavoljub Srnić, Marko Poletanović i Vanja Vulićević, ali su i oni kasnije dobili priliku da zaigraju.

0
0

2 Komentara

  1. Dobro startovala?Alo,igrali smo sa madjarskim drugoligasem i jedva ga dobili.Gledao celo prvo i zadnjih 20-tak min.drugog poluvremena i igra je prava katastrofa.Kao da nisu trenirali 3 sedmice do sada.Ne vidi se sta je trener zeleo,nepovezanost,nema agresivnosti,mnogo gresaka u svim linijama,jednom reci,strasno.Mnogo losih pojedinaca,kojima nista nije polazilo za nogom,pogotovo mladi Adzic i Racic su bili ispod nivoa,pa Milosevic isto,mada je igrao na kontra strani,desnog beka,Vujaklija se nije video u prvom delu a Orlandinjo je imao par polusansi ali dokazao je da je obicno drvo.Fripong je pokazao brzinu i imao neke dobre startove ali jako los u predaji lopte,kao i veznjaci,koji su to trebali da rade,Racic i Andrija Lukovic,koji se dosta trudio,otvarao ali bez pravih lopti prema spicevima.Tvrdio sam da je najveca greska,ostanak Bozovica na klupi i tako ce i biti.Covek jednostavno ne zna da spremi ekipu i da napravi igru,jednstavno se u igri ne vidi ruka trenera,njegova ideja.

    0
    0
    Odgovori
    • Očigledna greška trenera jer nema uigranosti, nema taktičke zamisli. Nagomilavanje centarforova, nagomilavanje igrača preko 30 godina umesto da se dovode bekovi i štoperi gde najviše škripi.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter