8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Još jedan igrač Partizana na meti evropskog velikana

Objavljeno: 31.01.17 u 12:00

 Posao može da bude završen u „minut do dvanaest“, ukoliko Anderleht proda igrača na njegovoj poziciji.

Danima unazad „kuva“ se prodaja Nikole Milenkovića (20) iz Partizana u Belgiju. HotSport je došao do ekskluzivnog saznanja da je štoper na meti višestrukog šampiona ove zemlje, Anderlehta.
U sve je uključen poznati menadžer Zoran Stojadinović, i linija sa Briselom je otvorena poslednjeg dana prelaznog roka, a nije isključeno da defanzivac minut do dvanaest, kao letos Aleksandar Katai iz Crvene zvezde u Alaves, završi transfer.

– Anderleht hoće Milenkovića i spreman je da ispuni uslove Partizana, ali prvo bi trebalo da prodaju Kare Mbođa, za kog imaju ponudu od osam miliona evra, rekao je za HotSport Stojadinović.

Trebalo bi da se u nekoliko narednih časova slože sve kockice u korist igrača Partizana:

– Nije lako jer Anderleht traži veću sumu za Mbođa. I oni vagaju, a mi moramo da sačekamo rasplet. Videćemo do ponoći, zaključio je Stojadinović.

Ako se priča ne završi i leto je blizu, a onda na drugom polju sledi prodaja Nemanje Mihajlovića, kako je prvi najavio HotSport, u Štutgart ili klub iz Francuske, dok je jasno da Partizan napušta Valeri Božinov. 

USKORO SLEDI RASPLET: Partizanov biser se nalazi na raskrsnici, Nemci najkonkretniji!

0
0

8 Komentara

    • Kao prvo,nije samozvani,nego je citav svet znao da smo svetski prvaci i ne samo mi,vec svi klubovi koji su osvajali taj trofej,koji se dodeljivao pocetkom decembra,ekipi koja bude bolja u dvomecu dve najbolje ekipe iz Evrope i Juzne Amerike,sto bi znacilo iz regiona ili kontinenata gde se igra najbolji fudbal.U cemu je problem i sta nije jasno u ovome?Da li su trebali da ucestvuju neki indijanci i aboridzini da im dajemo po 5-6 komada,da bi vi grobari priznali trofej?Kao drugo,nemamo razloga da budemo nervozni jer smo prvi,imamo ubedljivo najbolji tim u ligi i osvojicemo prvenstvo bez ikakvog problema a nadam se i kup,takodje.

      0
      0
      Odgovori
    • Sreca drzave Srbije je sto taj klub nije formiran na njenoj teritoriji pa i ne mora da ga tretira kao svoj jer je najveca sramota u drzavi i trebalo bi ga vratiti tamo gde je i stvoren.

      0
      0
      Odgovori
  1. Ko ce bre za ovo drvo da daje tolike pare,niste normalni.On ne bi imao mesta u belgijskoj drugoj ligi a kamo li u Anderlehtu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jednostavno moramo da prodajemo da bih klub živeo , ali dobro je još uvek koliko nas mediji na svaki način šikaniraju omalovažavaju , nema dana da nepročitam neku kostruisanu glupost.Kako god škola FKP je pokazala opet da smo jedna od naj boljih škola u na starom kontinetu, a novinari u R.S rade na tome da na svaki način da obezvrede FKP.A kako stoje stvari ne možete vi ništa osim da sve hvalospeve rezervisani za državni proekat , ali ne vredi . Jedini spas za FKP je privatizacija ,ali on nema snage jer smo ispred proekta 1000 god, e zato nema snage za privatizaciju…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter