1
Fudbal

FOTO: FSS

SAVEZ ZADOVOLJAN: Uspela ‘pustolovina’ B reprezentacije (FOTO)

Objavljeno: 30.01.17 u 20:56

Srbija je ostala neporažena u SAD protiv selekcije MLS lige.
Rezervni nacionalni tim Srbije igrao je sinoć bez golova protiv Amerike sačinjene od zvezda tamošnjeg prvenstva.

Oko jedne stvari svi učesnici ovog putovanja u San Dijego su složni, a to je da fudbalerima iz Superlige treba pružiti šansu.

FOTO: FSS
FOTO: FSS

– Zadovoljan sam, naravno, što se tiče rezultata. Amerikanci nisu imali mnogo pravih prilika za gol, ali su konstantno bili pretnja. Drago mi je da nismo primili gol, a na kraju smo mogli i da pobedimo, sumirao je utiske mladi goman Crvene zvezde Filip Manojlović.

Čovek za kojeg se spekuliše da bi mogao da promeni sredinu u narednom periodu i napusti Vojvodinu je Aleksandar Paločević, kojem je Slavoljub Muslin ukazao poverenje kapitenskom trakom.

– Mislim da smo u ovom trenutku dali svoj maksimum, s obzirom na sve okolnosti, pripremni trenutak, dug put koji smo imali, promenu vremenske zone i ogromne razlike u temperaturi. Bilo mi je teško da se prilagodim, ali kako je utakmica odmicala sve je bilo lakše. Pokazali smo da možemo da igramo ozbiljan fudbal, poručio je Paločević.

FOTO: FSS
FOTO: FSS
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter