1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIJE GOTOVO: Miljenik ‘grobara’ želi da ostane, evo i uslova (FOTO)

Objavljeno: 30.01.17 u 18:30

Iako se činilo da Valeri Božinov sasvim sigurno napušta Partizan, postoje šanse da se to u ovom prelaznom roku ipak ne desi.
Jedno je jasno, Božinov će otići iz Partizana ako na njegovu adresu stigne primamljiva ponuda, ukoliko se to ne desi, konkurencija u špicu tima Marka Nikolića će biti još veća.

Bugarski napadač je otkrio za domaće medije da je jedini razlog za to što nije putovao sa ekipom na Kipar ponuda koju očekuje do utorka u ponoć kada se i završava prelazni rok.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dakle, na potezu su Kinezi, odnosno nekoliko tamošnjih klubova koji su pokazali interesovanje za napadača, kao i Cirih i Trabzon.

– I dalje nisam siguran da li ostajem u Partizanu. Dogovor sa upravom i sa Markom Nikolićem je takav da ako ne pronađemo klub spreman da plati Partizanu zadovoljavajuću sumu, mogu da idem, ali i postoji opcija za ostanak, kazao je Valeri Božinov.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter