1
Fudbal

BEZ PORAZA: Muslinovi ‘orlovi’ odoleli, ‘jenkiji’ nisu slomili otpor naših momaka (FOTO)

Objavljeno: 30.01.17 u 00:31

SAD i Srbija su remizirali na prijateljskom susretu u San Dijegu.
Naši fudbaleri su imali prvi napad na meču, od samog starta su Amerikanci ušli oštrije i stvarali šanse, a Srbija je prvu veću imala kada je Đokić bio oboren na ivici šesnaesterca iako se činilo da je Jamajčanin mogao da pokaže na belu tačku.

Tokom prvih 45 minuta je uglavnom domaća ekipa imala inicijativu, ali je dosta mlađi tim pokazao da može da se nosi disciplinovanom igrom sa američkim zvezdama.

Nastavak je počeo na isti način, Amerikanci su tempirali ritam i prva ozbiljniju priliku su imali Klještan i Altidor ali je golman Crvene zvezde, Manojlović, bio na visini zadatka.

Ubrzo su usledile izmene Slavoljuba Muslina koje su uticale na dalji tok utakmice. Veliku šansu je imao Ćirković nakon što ga je Paločević proigrao ali je odbrana SAD uspela da spreči pokušaj gostujućih fudbalera.

I fudbaler Radničkog iz Niša, Mrkić, je imao priliku da iz šesnaesterca domaćina pogodio za vodstvo, ali je bio neprecizan. Najbolju priliku na meču je propustio isti igrač u 76. minutu kada mu je centrirao Ćirković, ali Srbija tada nije uspela da prelomi.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Prijateljska utakmica, SAD – Srbija 0:0

Srbija: Manojlović, Miletić, Maraš, Ćalasan (Simonović 55′), Plavšić (L. Jovanović 81′), Ćirković, Panić, Paločević (Mrkić 64′), Đokić (Jevtović 77′), Gobeljić (Klisura 85′), S. Jovanović (Alivodić 64′)

SAD: Rimando, Garza (Vilafana 69′), Maršal, Birnbaum, Zusi, Bredli, Džouns (Letget 46′), Nagbe, Bedoja (Potijus 65′), Klještan (Filhaber 77′), Altidor (Moris 74′)

[/stextbox]

0
0

1 Komentara

  1. Iako se trudim da pratim nase prvenstvo,koliko-toliko,pogotovo Zvezdu i partizan jer su im sve utakmice direktno na tv,nije ni priblizno interesantno kao nekada.Tada sam znao sve igrace iz svakog tima,cak i kako izgledaju a sada…da mi je neko uperio pistolj u glavu da mu nabrojim iz kojih su klubova pojedini igraci,izgubio bih zivot jer ne bih znao za odsta njih.Nisam imao pojma gde igraju Cirkovic,Panic,Djokic,L.Jovanovic,Klisura,Simonovic.A od svih,po liku bi poznao jedino Manojlovica,Plavsica,Jevtovica,Palocevica,S.Jovanovica i Mrkica,eventualno i Alivodica,ostalo nijednog bukvalno.O igri,ovog puta ne bih jer su igraci tek poceli pripreme a savez ih je prekinuo i odveo da igraju neke bespotrebne utakmice.Da su to zakazali nakon pocetka prvenstva pa da razumem ali ovo nicemu ne vodi,jedino da uzmu tu kintu,koju ce medjusobno podeliti ovi iz saveza.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter