1
Evropske lige

NEVEROVATNO: Srbin zaradio crveni karton zbog bizarnog udarca na samom početku derbija Belgije (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.17 u 18:45

Klupa Standarda se pita šta je ovo trebalo Filipu Mladenoviću.
Srpski internacionalac nije imao ni kada da se iznervira, meč je bio na samom početku i nije bilo spornih situacija, sve do ove u kojoj je Mladenović bio glavni akter.

Bivši fudbaler Crvene zvezde je prilikom povratka u odbranu prvo ramenom zakačio Rumuna Čipčijua da bi ga, dok je fudbaler Anderlehta padao, udario i šakom po licu.

Sudija Vertenten mu je ubrzo pokazao crveni karton jer se cela situacija odigrala ispred njegovog asistenta, što ovaj potez Filipa Mladenovića čini još bizarnijim.

Napadač Emond je morao Brazilcu Danilu ubrzo nakon toga da ustupi mestu na terenu u postavi Liježa kako bi se odbranio od nasrtaja trenutno drugoplasirane ekipe Belgije.


Filip Mladenovic RED CARD – RSC Anderlecht 0-0… by FootballLiveGoals

0
0

1 Komentara

  1. Ovo je sramota za sta mu je dao crveni,kad je protivnik usao njemu u putanju,kad se vracao u svoju polovinu.Cak bi i zuti karton bio prestrog a za crveni i da ne pricamo.Kada bi bili ovakvi kriterijumi na svim utakmicama,ekipe bi zavrsavale tekmu sa po 2-3 igraca,mada je to nemoguce jer se automatski prekida kad ostane jedna ekipa sa 7 igraca.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter