1
Domaći fudbal

FOTO: Radnički Niš

DOBRO POZNATO LICE U ANTALIJI: Miloš Krasić u poseti ‘Meraklijama’

Objavljeno: 27.01.17 u 00:08

Drag gost posetio je ekspediciju Radničkog iz Niša tokom današnjeg dana na pripremama u turskoj Antaliji.

Fudbaleri Radničkog nalaze se od juče na pripremama u Antaliji. Momci iz Niša svakodnevno imaju po dva treninga, a pauzu nakon napornog iskoristili su za opuštanje. U posetu im je popodne stigao i veliki Miloš Krasić.

Svojevremeni reprezentativac naše zemlje i vezista Vojvodine, moskovskog CSKA, Juventusa i Fenerbahčea posetio je danas bazu Radničkog i veče proveo u društvu nekadašnjeg saigrača, a sada sportskog direktora Radničkog Marka Jovanovića i trenera Milana Rastavca.

– Iskoristio sam priliku da posetim prijatelja i nekadašnjeg saigrača Marka. Takođe, upoznao sam se sa igračima i  načinom rada u Radničkom, kome ovom prilikom želim puno sreće u nastavku sezone. Koliko mi je vreme to dozvoljavalo pratio sam mečeve Radničkog, a iskreno se nadam da će Meraklije zajedno sa Vojvodinom izboriti izlazak u Evropu – rekao je Miloš Krasić za sajt Radničkog.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter