5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Neočekivano, jedan od najboljih igrača Partizana blizu prelaska u Belgiju! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.17 u 16:39

Crno-beli imaju dve ponude iz centra Evrope za Nemanju Mihajlovića, a odluka pada za nekiliko dana.
Pored Valerija Božinova, na izlaznim vratima Partizana je izgleda i Nemanja Mihajlović pošto crno-beli, kako saznaje HotSport, imaju zvaničnu ponudu iz Belgije.

U trci su dva kluba među kojima je i Briž, čiji su emisari jos od leta zaintresovani za krilnog napadača.

U priči je još jedan prvoligaš iz centralnih delova Evrope, koji je izgleda rezerna varijanta, a u oba slučaja obeštećenje se kreće oko milion i po evra.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Mihajlović je jesenas manje igrao zbog slabije forme, a samim tim mu je cena pala i prethodnih nekoliko dana bio je na poštedi na pripremama u Portorožu.

Izgleda da je selidba u druge krajeve blizu i da će ekspedicija iz Humske u nedelju putovati na Kipar bez brzonogog krila.

0
0

5 Komentara

  1. Cena mu je prenaduvana a vi pisete da mu je pala…decko je odigrao samo polusezonu standarno i vec ste mu izmislili neku milionsku cifru,iako je daleko od toga.Koliko vredi,dokazao je u jesenjem delu sezone,kad je grejao klupu.Ako je neko lud i nudi ovoliko za njega,ne treba se okolisati jer nikad nece vredeti vise.

    0
    0
    Odgovori
  2. To je veoma losa ponuda, Neca puno vise vredi. Na TM je procenjen dva mil. E ali se sigurno za tako talentovanog momka moze postici minimalno dupla cena. Plus min 20 do 25 procenata od buduce prodaje. Ne mislim da je dobro dati za mizeriju tako do rog i talentovanog momka. Setite se samo njegovih fenomenal.ih partiza u proslom sampionatu….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter