0
Evropske lige

SERIJA A: Minimalac Intera na Siciliji, ‘bikovi’ bez Belotija kao bez rogova (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.17 u 17:08

Inter minimalnom pobedom, na ‘Renco Barberi’, nastavio seriju odličnih rezultata, neprepoznatljivi Torino poražen u Bolonji, Đenova Darka Lazovića samo do boda protiv Krotonea.

Ekipa Intera je, kao po običaju, nešto slabije počela meč, pa je Palermo to iskoristio da ih u početnom delu dobro pritisne.

Ipak kako su izdržali početni nalet domaćina, koji je očajnički tražio bodove spasa na ovom meču, „neroazuri“ su polako počeli da uspostavljaju svoju igri i nameću tempo utakmici.

Nakon što je prvo poluvreme prošlo bez pogodaka, Inter je u nastavku odlučnije krenuo po pogodak, koji je i došao u 65. minutu, golom Žoao Marija, nakon dobrog centaršuta Kandreve.

Izvor: (Youtube/WADIM)

Nakon toga Inter se više usredsredio na odbranu svog gola. Umesto Ivana Perišića na teren je ušao Kondogbija, sa ciljem da donese više sigurnosti na sredini terena, ali se situacija zakuvala u 79. minutu, kada Ansaldi dobio drugi žuti karton, te je Inter bio prinuđen da do kraja igra sa desetoricom.

Ipak to nije smetalo gostima da se do kraja odbrane i upišu novu pobedu, kojom su nastavili svoj uspon ka gornjem delu tabele, preskočivši na njoj gradskog rivala. U sudijskoj nadoknadi isključen je i fudbaler domaćih, Alesandro Gaci.

Ovog popodneva neprijatno je iznenadio Torino, koji u odsustvu Belotija ni izbliza nije ličio na onaj tim iz došadašnjeg dela sezone. To je iskoristila Bolonja, koja je na svom „Renato Dal Ari“, ostvarila pobedu od 2:0.

Ekipa Siniše Mihajlovića je najveći deo meča delovala bezidejno i bezopasno, dok je domaćin umeo da iskoristi svoje šanse, pa je golovima Blerima Džemailija u 43. i 83. minutu došao do tri boda.

Izvor: (Youtube/DILO)

Izvor: (Youtube/DILO)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Subota:

Kjevo – Fiorentina 0:3 (0:1)

(Teljo 18, Babakar 52pen, Kijeza 90+4)

Milan – Napoli 1:2 (1:2)

(Kucka 37 – Insinje 6, Kaljehon 9)

Nedelja:

Juventus – Lacio 2:0 (2:0)

(Dibala 5, Iguain 17)

Bolonja – Torino 2:0 (1:0)

(Džemaili 43, 83)

Empoli – Udineze 1:0 (0:0)

(Mčedlidze 82)

Đenova – Krotone 2:2 (1:0)

(Simeone 43, Okampos 66pen – Čekerini 54, Ferari 74)

Palermo – Inter 0:1 (0:0)

(Mario 65)

Peskara – Sasuolo 1:3 (0:1)

(Behebek 56 – Matri 1, 73, Pelegrini 65)

[/stextbox]

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter