3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

JAVIO SE MOUČE: Argentinac daleko od Beograda, u novom klubu (FOTO)

Objavljeno: 22.01.17 u 10:33

Kao što je već poznato, Pablo Mouče je potpisao za paragvajsku Olimpiju Asunsion.
Argentinac nije zadovolji očekivanja čelnika Zvezde, utisak je da se nije valjano snašao, te se vratio u Južnu Ameriku.

KRAJ SAGE: Mouče pristao na raskid ugovora, ali je ‘opustošio’ Zvezdinu kasu!

Iako ga za Beograd još uvek vezuju neke stvari poput zaostalih plata koje Crvena zvezda duguje Argentincu, Mouče je potpisao za Olimpiju i to podelio na svom Instagram profilu.

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

– Izuzetno sam srećan što sam došao u tako veliki klub poput Olimpije koja je u Paragvaju kao Boka Junjiors u mojoj zemlji. Braniću ovaj dres do smrti. Ne sumnjam da me očekuje lep doček na stadionu. Nadam se da ćemo ispuniti viljeve koji budu postavljeni pred nas, kazao je vezni fudbaler.

Na sedam utakmica u Superligi Srbije, Pablo Mouče je dvaput bio asistent.

0
0

3 Komentara

  1. ..MOUCE-LEGENDA JE IZUZETNO ZADOVOLJIO-SEBEEE, A SA FK CRVENO ZLO EX YU GA ZAUVEKKK VEZUJE-KAMATA, ZA NEISPLACENA NA VREME POTRAZIVANJA tj. ZAOSTALE PLATE ZA-NISTA tj. ZA SPIKU I SPIN .!. XXAAXXAA .!. MNOGGGOOO JE JACI ‘MAJSTOR’ MOUCE OD ABOLIRRRANOG KADRRRA S’MRAKaneeeee I ZATO CUTITE I..P..LACAJTEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
      Ivako zvuchi chovek koji mnoooogo pati i koji je napucan kompleksima toliko da mu je lakshe da lupeta i prati najveci klub na Balkanu, Crvenu Zvezdu nego svoj mali klub koji je u g,o,v n i?ma do gushe! Ako, ako, lechi komplekse ovako, ako ce ti to pomoci! Navijam za tebe i tvoje ozdravljenje

      0
      0
      Odgovori
    • Gledaj Partizan u Sloveniji, furiozna igra, žestok tempo, puno golova, pripreme za Europu su odrađene punom parom. Možda za par godina preuranjeno se pripremamo ali bolje ranije nego kasnije.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter