in , ,

HOTSPORT SAZNAJE: ‘Orlovi’ dobijaju nove selektore

Uskoro će biti postavljen naslednik Sivića u mladoj reprezentaciji, u omladinskoj Kosanoviću ističe ugovor, a Stolica, iz kadetske, je preuzeo u Voždovac.
Slede promene selektora u FS Srbije, a kako ekskluzivno saznaje HotSport uskoro na sednici Izvršnog odbora sledi imenovanje trenera za tri selekcije „orlova“. Posle odlaska Tomislava Sivića u Mađarsku spominju se imena četiri naslednika: Saša Stanojević, Zoran Milinković, Dragomir Okuka i Vladimir Petrović – Pižon. Poslednja dva stručnjaka su već predvodila tim do 21 godine, koji u junu igra Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Omladinska ekipa se plasirala u drugi krug kvalifikacija za ‘Evropsko’ i u martu sledi završna borba u Frankfurtu sa Nemačkom, Slovačkom i Kiprom. Očekuje se da Miloša Kosanovića, kome ističe ugovor, zameni neki mlad i perspektivan stručnjak.

Kadeti su preskočili prvi krug, a u drugom završnom za prvenstvo Evrope neće ih predvoditi Ilija Stolica, pošto je preuzeo ekipu Voždovca.

Sa imenovanjem selektora za nacionalni tim do 20 godina se još ne žuri, mada posle dolaska u Čukarički verovatno sledi rastanak sa Nenadom Lalatovićem i traži se adekvatan naslednik. Možda novi selektori budu poznati i u narednih nekoliko dana, ali promene svakako slede.

FOTO: FK ČUKARIČKI
FOTO: FK ČUKARIČKI

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ANĐUS OŠTRO: I Čović je zaslužio ‘ritual’ sa ‘golog otoka’ (FOTO)

OVO MOŽE SAMO DIBALA: ‘Topovski udar’ Argentinca pocepao mrežu Lacija (VIDEO)