2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SPORT NA TV: ‘Maraton’ ABA lige, Siti – Totenhem i NBA za kraj dana

Objavljeno: 21.01.17 u 08:50

Pred nama je veoma raskošan sportski dan.
U prepoznatljivom terminu Premijer lige od 13:30, danas će se susresti Liverpul i Svonsi na ‘Enfildu’, a prenos je obezbedi Sport klub 1. Što se Engleza tiče, isti kanal će ‘puštati’ i meč Mančester Siti i Totenhem koji počinje u 18.30, dok će na drugom kanalu od 16 časova biti poslastica za ljubitelje Čempionšipra, duel Njukasla i Roterama. Isto takmičenje će imati još jedan prenos, na SK3 od 13.30, kada će igrati Jokanovićev Fulam i KPR.

Što se Primere tiče, oba današnja prenosa biće na SK1 i SK2. Prvo od 16.15 igraju Real Madrid i Malaga, a potom od 20.45 Viljareal i Valensija. Na Sport klubu 2 će se prenositi od 13 časova Espanjol – Granada i od 18.30 Alaves – Leganes.

Kao i do sada, Arena sport je zadužena za Afrički kup nacija, od 17 časova će na drugom kanalu te televizije biti emitovan duel Gane i Malija, dok ćete meč Egipta i Ugande moći da ispratite na trećem od 20h.

Igraće se fudbal i u Italiji, a ko bi drugi prenosio nego Arena sport, u ovom slučaju Arena sport 4. OD 18 časova utakmicu Kijeva i Fiorentine, a od 20.45 Milana i Napolija.

Arena sport 1 je danas ‘rezervisana’ za ABA ligu, program otvraju Igokea i Crvena zvezda u 17h, nastavljaju Partizan i FMP od 19, a završavaju Cibona i Olimpija čiji meč počinje u 21h. Takođe, igraju i Boston i Portland u NBA, što će od 23 časa prenositi SK1.

Od ranih jutarnjih časova se na Eurosportu može ispratiti Australijan open, nakon čega ide Bundesliga. Verder Bremen i Borusija Dortmund od 15.30 i Lajpcig – Ajntraht od 18.30 na Eurosportu 2.

0
0

2 Komentara

  1. ..za koga ce izrentirani panterrri tj. EX „GANI DANAS ‘NAVIJATI’..??!!.., pa ZNA SE, ZA GAZDIN TIM-ON IH PLACA ZA TOOO .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter