0
Domaći fudbal

FOTO: FK Ćukarički

BRĐANI SE SPREMAJU: Čuka protiv BASK-a brojala do devet (FOTO)

Objavljeno: 21.01.17 u 20:33

U drugoj utakmici u pripremnom delu Čukarički je pobedio Bask rezultatom 9:0 (4:0) i u strelce se upisalo sedam igrača.

Prvi gol postigao je Petar Bojić u destom minutu, zatim je dva puta bio precizan Asmir Kajević u 25. i 27. i u poslednjem minutu prvog dela Ognjen Ožegović je pogodio iz penala. Na početku drugog poluvremena u 50. strelac je bio Marko Šarić, dva minuta kasnije Marko Tomić, zatim dva puta Saša Jovanović u 60. i 74. i u poslednjem minutu meča opet iz penala Nemanja Milojević.

FOTO: FK Ćukarički
FOTO: FK Ćukarički

Susret je odigran na terenu Fudbalskog saveza Beograda na Adi ciganliji na temperaturi ispod nule.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]Evo i sastava:
Čukarički prvo poluvreme: Petrić, Živković, Mašović Erhan, Jovanović Petar, Lagator, Kajević, Docić, Bojić, Obradović, Zorić, Ožegović.
Čukarički drugo poluvreme: Pajović, Đurić, Radić, Kopitović, Bašanović, Srnić, Jovanović Saša, Tomić, Milojević, Mašović Asmir i Šarić.
BASK : Radić, Milkov, Ciger, Božović, Baždarević, Srećković, Šarčević, Pejović, Vulić, Popović, Dalifi, a igrali su i Brkić, Radovaj, Pavlović, Kovačević, Stojanović, Petrović i Milić.[/stextbox]

Kapitensku traku Čukaričkog nosio je u prvom poluvremenu Petar Bojić, a u drugom delu Dragoljub Srnić.
Naredna provera zakazana je za sredu 25. januar protiv Bačke. Meč Čukarički – Bačka počeće od 14 časova na istom mestu odnosno na terenu FSB-a na Adi ciganliji, a dva dana kasnije ekipa sa Banovog brda putuje na dvonedeljne pripreme na Kipar gde je planirano odigravanje sedam utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter