0
Evropske lige

ZAKOPALI RATNE SEKIRE: Košta definitivno ostaje u Čelsiju!

Objavljeno: 20.01.17 u 18:03

Menadžer londonskog tima, Antonio Konte potvrdio je da napadač želi da ostane u klubu, te da će konkurisati za startnu postavu za predstojeći meč.

Dosta bure se poslednje vreme podiglo oko statusa Dijega Košte u redovim „plavaca“, nakon što je italijanski stručnjak odlučio da ga odstrani iz prvog tima uoči utakmice sa Lesterom.

Iz redova Čelsija su tu Konteovu odluku obrazložili povredom fudbalera, ali je iza toga stajala svađa reprezentativca španije sa kondicionim trenerom, a na sve to se i šuškalo o vrtoglavoj ponudi iz Kine, oko koje se napadač „lomi“.

Ipak tačku na sve špekulacije stavio je uprvo Konte, koji je u razgovoru za BBC potvrdio da igrač želi da ostane na „Stanford Bridžu“ i da će konkurisati već za narednu utakmicu, koju „plavci“ graju u nedljeu, protiv Hal sitija.

Dijego je veoma srećan što igra za nas. Ne vidim ja tu nikakav problem- rekao je menadžer Čelsija i naveo da je blaža povreda leđa bila jedini razlog igračevog izostanka.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter