0
Fudbal

KAN: Velika pobeda Tunisa nad Alžirom, Marez i drugovi već pakuju kofere! (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.17 u 19:22

Ekipa Džordža Likensa, ponovo je odigrala znatno ispod svog nivoa i porazom od Tunisa, rezultatom 1:2 (0:0), došla na rub ispadanja sa turnira.

Krenuli su Alžirci dosta ofanzivno na ovoj utakmici, nekoliko puta opasno pripretili, pre svega preko Jasina Brahimija i Aldena Gedura, ali kako je meč odmicao Tunižani su malo po malo preuzimali konce igre.

Prvo poluvreme proteklo je bez pogodaka, ali je zato već na startu drugog došlo do promene rezultata.

 Igrao se 50. minut kada je Jusef Mskani, lepo probio po levom boku, ušao u šesnaesterac protivnika, a njegov pokušaj centaršuta Mandi je nespretno usmerio u soptstvenu mrežu za vođstvo Tunisa.

Deset minuta kasnije stvari su po Alžirce postale još gore, kada je Fazi Gulam u svom kaznenom prostoru oborio Vahiba Kazrija, što je sudija sankcionisao najstrožom kaznom. Siguran realizator jedanaesterca bio je Naim Sliti i tada je već bilo jasno da Marezu i ekipi preti poraz.

Sve što su Alžirci do kraja uspeli da urade jeste da smanje rezultat u sudijskoj nadoknadi vremena, preko Sofiana Hanija, ali im je to slaba uteha budući da su ovim porazom šanse za prolaz u narednu rundu sveli na minimum.

Izvor: (Youtube/ALXrecords 2016)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter