3
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

OPET RAZOČARAO CRNO-BELE: Napadač se vraća u Rusiju, i to u bivši klub ‘Grofa’ Božovića (FOTO)

Objavljeno: 17.01.17 u 19:20

Vest da je Marko Dević ponovo slobodan u izboru nove sredine zagolicala je maštu „grobara“, na njihovu žalost, sve je ostalo na tome.
Ovaj 33-godišnji napadač još uvek ne želi da se vrati u srpski fudbal, i pitanje je da li će ikada. Njegova sledeća stanica je vicešampion Rusije – Rostov.

Dević je potpisao jednoipogodišnji ugovor sa ekipom Kurbana Berdijeva koji je imao najveći uticaj na dolazak ovog fudbalera u redove tima kojeg je nekada predvodio Miodrag Božović.

FOTO: TWITTER PRINTSCREEN

– Veoma sam srećan što ću karijeru nastaviti u klubu koji se neprestano razvija. U minulih šest godina, Rostov je baš napredovao, kako u Rusiji, tako i u Everopo. Zadovoljan sam što sam njegov deo. Kurban Berdijev je predočio da me želi u timu, a i ja sam želeo opet da radim sa sjajnim trenerom, kazao je Dević.

Što se srpskih klubova tiče, Marko Dević je nastupao za Zvezdaru, Železnik, Radnički i Volin, a nosio je i dresove Metalista, Šahtjora i Rubina.

0
0

3 Komentara

  1. dovoljni su djurdjevicic, bozinov i mladi vlahovic i jovanovic ………. onaj tawamba, videcmo kako ce da se pokaze ……… na djurdjica i neracunam ………. devic nepotreban

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter