13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Novi problemi u Zvezdi, veznjak traži zaostala dugovanja pre raskida (FOTO)

Objavljeno: 17.01.17 u 18:47

Razgovori Davida Babunskog i čelnika Zvezde započeti su u cilju rastanka.
Odlazak Makedonca iz Crvene zvezde „koči“ sporazum oko raskida ugovora, a kako HotSport saznaje, Babunski je imao radni sastanak danas na stadionu sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

Tema su dugovanja koja potražuje vezista za godinu dana ugovora, koji je odradio. Suma nije mala, te obe strane pokušavaju da dođu do kompromisnog rešenja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bivši vezista Barselone je bio standardan u mladoj reprezentaciji sa kojom se plasirao na Evropsko prvenstvo u Poljskoj i igraće protiv Srbije već u grupi.

Spominjalo se da mladog igrača žele Jang Bojs i Bursa, ali prvo treba da dobije ispisnicu od Crvene zvezde.

0
0

13 Komentara

  1. Moraš oprostiti dug momak, ako vrediš dokazaćeš se negde drugde i uzeti velike pare, u Zvezdi si i preplaćen koliko si igrao i budi srećan što ti je pružena prilika da promeniš klub i što si nosio sveti crveno beli dres.

    0
    0
    Odgovori
  2. Davide,uzmi im sve do zadnje pare,što ti duguju,moli te zvezsaš.Doveli su te iz Barse da zameniš Grujića a nisu ti dali šansu da se pokažeš,iako si talentovaniji i tehnički obučeniji od samog Grujića.Igrali su razni Ruizi,Moučei i slične spodobe,koje su nezasluženo preplaćene a nisu ti ni do kolena i sad tebe zezaju oko love,pošteno zarađene.Ne opraštaj ništa jer su prema tebi bili i više nego nekorektni.

    0
    0
    Odgovori
  3. sad pocinje ucenjivanje, pritisak, pretnje … i sve se to radi sistemski-organizovano, medijski dobro obradjeno: UVEK SU KRIVI IGRACI … ide se: DA SE DUGOVI OROSTE … ako hoces papire … i onda se idaju saopstenja o velikoj ljubavi igraca i zvezde … taj sistem su uveli u poslednjih 5 godina , jer ih vlast u tome podrzava… koji se pokazao kao uspesan i daje rezultate … pise se u fudbalskom svetu da je Srbija horor za strance … nije Srbija vec beogradska RUPA … a tek kako je domacim igracima… UEFA i FIFA sve ovo dobro znaju … partizan kaznjavaju za sicu … jer ubaceni TROJANCI u partizan sve sabotiraju … i igraju kako zvezdi i zvezdinim ljudima pdgovara … KO JE SLEDECI …???

    0
    0
    Odgovori
  4. @Grobari Da li postoji igrac koji nije uspeo da naplati potrazivanja od Zvezde??? A vi ste inace iz Evrope izbaceni zbog male posete na tribinama? Jesi ti procitao da dugujete novac Medu i Kleu, ej znas li ti kad je to bilo, a bavis se Zvezdom!

    0
    0
    Odgovori
    • Najveće prevare neće igrati u evropskom takmičenju naredne sezone,zar ne?Upravo zbog toga i ne isplaćivanja svojih igrača,jel tako?UEFA je nadležna za takve stvari i merodavna da kazni prevarante,jesam li u pravu?Posle tog kluba ima nekoliko praznih mesta pa tada nastupa Zvezda,koja takođe vara svoje igrače ali daleko je od ovog prethodno pomenutog kluba.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter