8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MA, KAKAV UGOVOR: Zvezda već dogovorila odlazak igrača, on ne želi ni da čuje!

Objavljeno: 16.01.17 u 10:31

Zanimljiva je situacija vezana za status Stefana Ilića u Crvenoj zvezdi posle dolaska Milana Pavkova iz Radničkog iz Niša.

Dosta polemika u srpskog javnosti izazvao je dolazak Stefana Ilića, bivšeg člana Partizana u redove Crvene zvezde prethodnog leta. Mnogi su mislili da je to učinjeno samo da vi se zadao udarac ‘večitom’ rivalu, a Ilić je već ove zime postao nepoželjan na Marakani.

Pogotovo posle dolaska Milana Pavkova iz Radničkog iz Niša. Ilić je od kluba dobio direktivu da se vrati sa priprema u Sloveniji, ali on to ne želi.

DOK SE ČEKA PROMOCIJA: Partizanovo pojačanje već doživelo peh i završilo u policiji! (VIDEO)

Problem je jer ga je Zvezda stavila kao deo ugovora sa Radničkim u transferu Pavkova, iako Ilić to izgleda nije znao.

– Ugovorne strane su saglasne da u slučaju da se igrač Crvene zvezde Stefan Ilić i Radnički dogovore o prelasku igrača u Radnički, Crvena zvezda neće tražiti naknadu za transfe. Eventualni transfer Stefana Ilića u Radnički važi isključivo u slučaju realizacije transfera Milana Pavkova u Crvenu zvezdu i ukoliko je Ilić saglasan sa transferom u Radnički – piše u ugovoru koji je objavio FK Radnički iz Niša.

Sada Ilić ne želi u Radnički i odlučan je da se bori za minute u timu Miodraga Božovića. Nesvakidašnja situacija, u svakom slučaju…

0
0

8 Komentara

  1. Spanska/meksicka serija…kakve bruke se desavaju u nasem fudbalu i komedije zbog cega smo jedinstveni u svetu…zvezdo moja, na sta si spala??

    0
    0
    Odgovori
  2. na cega lice … klubovi JSL koji su u kandzama drzavnog projekta-zvezde ( sem metalca iz gornjrg milanovca koji ih NE zarezuje ni po koju cenu … ) i sama JSL …??? NA CIRKUS … u reziji ljudi u i oko zvezde … imali igraca u Srbiji za koji se kaze da mozda zna da fudbal igra … taj igrac mora silom ili milom kroz RUPU da prodje . u zadnjih 5 godina kroz RUPU je proslo preko 100 igraca… sem rajkovica svi su se negde izgubili … a JSL sve slabija, NEREGULARNIJA i ovako NAMESTENA … iz svemira se vidi … ALI … to sportskoj naciji Srbije i ljudima koji ce se na bilo koji nacin ovajditi-PROFITIRATI … uopste NE smeta samo da da je predsednik zvezde u senci … zadovoljan. to zadovoljstvo kratko traje do: SEZONE KUPANJA … pa opet jovo nanovo … sta ima veze i ko da se jos za to sekira … kad to OPLJACKANI i PONIZENI narod uredno servisira i placa.

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. OTKINUO IH JE I ODJAVIO GROBAR-TROJANACCC, SAMO BAHATO I PO MOUCEOVOM „RECEPTU“ DO USPEHAAAAA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter